uwierz_mirando 14.04.12, 17:16 Spotkałam się z tym imieniem w czasopiśmie. Wg Rymuta pani jest jedyna w Polsce. Co sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dalenia Re: Astreda 14.04.12, 19:00 Aha, no to wszystko jasne Astryda jest niezła, a Astreda średnio mi się podoba brzmieniowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Astreda IP: *.adsl.inetia.pl 15.04.12, 16:58 nie warto zakładać osobnego wątku, a temat zbliżony - Marletta. Marlena z Mariettą czy jakieś inne źródło? Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Astreda 15.04.12, 18:54 Wydaje się, ze Twoje przypuszczenie jest trafne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Astreda IP: *.adsl.inetia.pl 15.04.12, 20:17 a można gdzieś sprawdzić ilość wystąpień? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Astreda IP: *.adsl.inetia.pl 16.04.12, 00:18 hm, czyli nie aż tak za oryginalnie. ciekawe, czy ludzie wymyślali to imię niezależnie od siebie, czy był tylko jeden odkrywca a pozostałe nadania to epigoni. a mogłabym prosić jeszcze o sprawdzenie Ditty i Melityny? Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_mirando Re: Astreda 16.04.12, 11:03 Gość portalu: mm napisał(a): > a mogłabym prosić jeszcze o sprawdzenie Ditty i Melityny? Ditta - 49, Melityna - 3. Stan z roku 1994. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiecienka1 Re: Astreda 15.04.12, 22:52 Astreda mi sie nie podoba wole juz Astryde, a jeszcze bardziej: Astrid mialam kiedys kolezanke w liceum, ktora nazywala sie Asteria i to imie podobaloby mi sie najbardziej pozdrawiam Kwiecienka o Imionach Odpowiedz Link Zgłoś