magducha78 03.06.12, 15:48 dziewczynki 6 Julia 5 Maja 4 Aleksandra Lena 3 Barbara Hanna Maria Oliwia 2 Alicja Amelia Emilia Gabriela Helena Milena Monika Natalia Weronika Wiktoria Zofia Zuzanna 1 Anna Aurora Daria Dominika Dorota Izabela Joanna Kaja Kalina Kamila Klara Laura Lidia Liliana Lilianna Łucja Magda Małgorzata Marika Martyna Matylda Michalina Nela Paulina Pola Sara Sawa (obce nazwisko) chłopcy 7 Jakub 5 Mikołaj 4 Antoni Adam Dawid Franciszek Wiktor 3 Bartosz Bruno Dominik Jan Julian Kacper Oskar Piotr Stanisław Wojciech 2 Artur Igor Maksymilian Mateusz Szymon 1 Adrian Alan Alek August Brunon Cezary Eryk Filip Fryderyk Hubert Janusz Jerzy Karol Konrad Kornel Krzysztof Ksawery Leonard Lucjan Marcin Michał Mieszko Olaf Oliwier Patryk Sebastian Stefan Tadeusz Tobiasz Tomasz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magducha78 dwa imiona + bliźnięta + rodzeństwo 03.06.12, 15:53 dwa imiona Adam Dariusz Kacper Michał Marcin Aleksander Mikołaj Łukasz Tadeusz Wojciech Barbara Helena Liliana Dorota Łucja Krystyna Martyna Lena Sawa Namira bliźnięta Dominik i Adrian Wojciech i Julian Maja i Aleksandra Oliwia i Julia rodzeństwo Gabriela ma brata Jana Odpowiedz Link Zgłoś
ilianna Re: dwa imiona + bliźnięta + rodzeństwo 03.06.12, 20:42 Bardzo zaskoczył mnie Janusz. dwa imiona > Adam Dariusz - ok > Kacper Michał - nie lubię Kacpra > Marcin Aleksander - bardzo mi się podoba > Mikołaj Łukasz - nie przepadam za Mikołajem > Tadeusz Wojciech - bardzo fajny zestaw > Barbara Helena - wolałabym na odwrót > Liliana Dorota - fajnie, chociaż też nadałabym odwrotnie > Łucja Krystyna - rewelacja! niewiele brakowało, żeby moja córka dokładnie takie imiona dostała > Martyna Lena - nie bardzo > Sawa Namira - trudno mi ocenić bliźnięta > Dominik i Adrian - nie w moim stylu > Wojciech i Julian - super! > Maja i Aleksandra - nudy > Oliwia i Julia - jeszcze większe nudy Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezna_pani1 Re: WnŚ Warszawa 2-3 czerwca 03.06.12, 16:15 7 Jakubów, 6 Julii, 5 Mai, 4 Aleksandry & Leny, 3 Oliwie i 2 Wiktorie - czy to się kiedyś skończy? Na + Aurora, Lilian(n)a, Michalina, August, Brunon, Cezary, Fryderyk, Janusz, Ksawery, Leonard, Lucjan, Mieszko Stefan i Tadeusz. Łucja Krystyna - wg mnie najlepszy zestaw. Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: WnŚ Warszawa 2-3 czerwca 03.06.12, 16:38 DZIEWCZYNKI: Czołówka nie zaskakuje. Miło spojrzeć na Aurorę (super!), Kalinę, Klarę, Lidię, Łucję, Matyldę, Michalinę i Sarę. CHŁOPCY: Zupełnie nie cieszy mnie 3 Brunonów (i jeszcze Brunon), bo to dość mocny typ na imię dla mojego syna. Nieco zaskoczyło mnie 2 Arturów, ale to raczej zbieg okoliczności po prostu. Podoba mi się Brunon, Cezary, Fryderyk, Konrad, Kornel, Ksawery, Olaf, Stefan, Tadeusz i Tobiasz. Ciekawi są też August, Janusz, Jerzy i Lucjan, choć żadnym z nich nie nazwałabym swojego syna. DWA IMIONA: Adam Dariusz - czy tylko ja mam automatyczne skojarzenia z Nergalem? Barbara Helena - podoba mi się ten zestaw BLIŹNIĘTA: Dominik i Adrian - średnio mi pasują; znam takie rodzeństwo, swoją drogą Wojciech i Julian - jw, też mi coś tu nie gra Maja i Aleksandra - jw Oliwia i Julia - jw ... RODZEŃSTWA: Gabriela ma brata Jana - w porządku Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezna_pani1 Re: WnŚ Warszawa 2-3 czerwca 03.06.12, 16:45 dalenia napisała: > > CHŁOPCY: > Zupełnie nie cieszy mnie 3 Brunonów Nie zauważyłam ich. Często spotykam chłopców o tym imieniu. A Klara mnie kompletnie nie cieszy nie mogłam się powstrzyma Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: WnŚ Warszawa 2-3 czerwca 03.06.12, 17:05 ksiezna_pani1 napisała: > A Klara mnie kompletnie nie cieszy nie mogłam się powstrzyma Odpowiedz Link Zgłoś
dasza_dm Re: WnŚ Warszawa 2-3 czerwca 03.06.12, 19:53 dalenia napisała: > Adam Dariusz - czy tylko ja mam automatyczne skojarzenia z Nergalem? Też o nim pomyślałam! xD > Dominik i Adrian - średnio mi pasują; znam takie rodzeństwo, swoją drogą Również znam takie rodzeństwo No i faktycznie - 3 Brunonów trochę zaskakuje. Ale lubię to imię i cieszę się, że coraz częściej je widać (byle nie za często). Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: WnŚ Warszawa 2-3 czerwca 03.06.12, 23:44 Cieszę się z Tobiasza, Lucjana, Łucji, Klary. Odpowiedz Link Zgłoś