luska.s Re: Imiona urodzonych w 2013 08.02.13, 21:05 Hanna Julia Natalia Sara Grzegorz Jakub Odpowiedz Link Zgłoś
dasza_dm Re: Imiona urodzonych w 2013 22.02.13, 12:38 Nadia Gabriela Zuzanna Robert Łukasz Jakub Jerzy Zofia Michał Lena Natalia Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: Imiona urodzonych w 2013 26.02.13, 20:48 Felicjan jednak został zarejestrowany jako Feliks Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezna_pani1 Re: Imiona urodzonych w 2013 23.02.13, 16:10 3 Julie 3 Leny 2 Maje Zofia Helena Anna Marta Zuzanna Tola 4 Jakubów (tradycyjnie) Marcel Mateusz Wojtek Igor Wojtek Cyprian Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: Imiona urodzonych w 2013 23.02.13, 19:04 Koleżanka została ciocią Antoniego. Widać, że zyskuje on wieeeelką popularność - generalnie mama Antka to nastolatka, która zaszła w ciążę na jakiejś imprezie. Wg mnie to oznacza, że z Antkiem może się stać podobna rzecz, jak z Wiktorią. Odpowiedz Link Zgłoś
justymam Re: Imiona urodzonych w 2013 25.02.13, 13:51 Witam.Jestem na forum pierwszy raz, ale mam nadzieję, że znajdzie się ktoś kto pomoże mi dokonać decyzji. Za trochę więcej niż miesiąc ma się narodzić moje pierwsze dziecko - syn. Długo, z mężem zastanawialiśmy się jak dać na imię chłopcu. W końcu padło na Miłosz. Decyzja już praktycznie zapadła, ale powstał kolejny dylemat. Na nazwisko mamy Świt i boimy się że takie połączenie Miłosz Świt będzie kłopotliwe przede wszystkim dla samego niego. Jak myślicie? Czy może się tak stać, że przez to, że w tych dwóch słowach występują głoski dźwięczne, dziecko i nie tylko dziecko ale nawet dorośli będą mieli kłopoty z wymówieniem?Czy dla was stanowiłoby to przeszkodę w nadaniu tego imienia?Proszę, pomóżcie Odpowiedz Link Zgłoś
justymam Re: Justyno! 25.02.13, 20:02 dasza_dm napisała: > Założ osobny wątek, a z chęcią pomożemy założyłam, jest tutaj f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5518338 Odpowiedz Link Zgłoś
www.nuart.pl [...] 27.02.13, 12:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mebloscianka_dziadka_franka Re: Imiona urodzonych w 2013 27.02.13, 13:06 U mojej kuzynki niedawno urodziła się Kaja. Odpowiedz Link Zgłoś
dasza_dm Re: Imiona urodzonych w 2013 28.02.13, 13:39 Adam Adrian Aleksander Aleksandra x2 Alicja x2 Anna x3 Antoni x2 Bartosz Blanka Dominik x2 Eliza Zofia Filip Filip Kacper Franciszek Gustaw Hanna Hubert x2 Jacek Jacek Oliwier Jagoda x2 Jakub Joanna Karolina Julia x3 Julian Kacper x3 Krystian x2 Krzysztof Lena x3 Lilianna Maciej Maja Maja Aleksandra Maksymilian Marcin Przemysław Marta Martyna Martyna Jolanta Michał Nicola Nikola Olgierd Oliwia x2 Piotr Pola x2 Robert Rozalia Sandra Stanisław Piotr Szymon x2 Szymon Kornel Szymon Marcin Tymoteusz Tymoteusz Wojciech Wanda Wiktor Wiktoria x3 Wojciech Zofia x2 Zofia Anna Zuzanna Odpowiedz Link Zgłoś
dasza_dm i jeszcze 28.02.13, 13:44 Adam Bartosz Aleksander Blanka Anna Dominik Filip Franciszek Gracjan Krzysztof Grzegorz Kalina Karina Lena x2 Michalina Michał Natalia Nikodem Paweł Wiktoria Zuzanna Odpowiedz Link Zgłoś
dasza_dm i jeszcze 2 01.03.13, 13:26 Maksymilian Szczepan i Natasza Elżbieta (bliźnięta) Kuba (!) Wiktoria Fabian Marcin Zofia Maria Aleksander Adam Bartosz Zofia Agnieszka Denis Joanna Kacper Michał Sara Maria Odpowiedz Link Zgłoś
dasza_dm Re: Imiona urodzonych w 2013 13.03.13, 16:33 Adam x2 Agata x3 Aleksandra x2 Alicja Weronika Andrzej Antonina Bartek Bartosz Bartuś Błażej Henryk Cezary Daniel Leszek Eliza Emilia Filip x3 Franciszek Grzegorz Hanna Igor Jakub Jan Jan Bogusław Jan Paweł Julia x3 Julia Anna Julia Maria Julian Kacper x2 Katarzyna Klaudia Kornelia Krzysztof Ksawery Laura Lena x4 Lion Ludwik Maciej x2 Magdalena Maja x3 Maja Kinga Maksymilian x2 Małgorzata Marcel Marta Michalina Michał x2 Milan Nadia Nikodem x4 Nikola Nina Olaf Oliwia x2 Oliwier Patryk Rafał Kacper Róża x2 Ryszard Sebastian Stella Tadeusz Junior (!) Tomasz Tymon Szymon Weronika Wiktor Wiktoria Witold Wojciech Zofia Zuzanna x3 Odpowiedz Link Zgłoś
poziomkazlasu Re: Imiona urodzonych w 2013 22.03.13, 16:54 U koleżanki niedługo urodzi się Jan. Odpowiedz Link Zgłoś
dasza_dm Re: Imiona urodzonych w 2013 25.03.13, 18:20 Lucyna Miłosz Mikołaj Kinga Brajan Dawid [.....wski] Remigiusz Jan Kamil Szymon Michał Odpowiedz Link Zgłoś
florianne Re: Imiona urodzonych w 2013 26.03.13, 16:40 -kolejny Marcel ( w moim otoczeniu chyba zaczyna się istna furora na to imię ) -Anna Odpowiedz Link Zgłoś
aedo Re: Imiona urodzonych w 2013 27.03.13, 10:45 Zuzanna Maria David Marek Marcel Filip Odpowiedz Link Zgłoś