milda2012 14.01.13, 22:53 Informuję, że mojemu bratu urodziła się Matylda Katarzyna. Dla chłopca mieli Wojciecha Przeglądanie forum bardzo pomogło w wyborze, bo o ile z męskim nie było problemu, tak z żeńskich na początku królowały imiona bardzo popularne. A jednak, moim zdaniem, wybór piękny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misumi Re: Matylda Katarzyna 14.01.13, 23:08 Matylda bardzo mi sie podoba, mogłabym dac tak córce na imie ale mąż wyraza sprzeciw. Jednak uważam że Matylda zaczyna być coraz bardziej popularna, patrząc na to forum Katarzyna, nie moja epoka Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Matylda Katarzyna 14.01.13, 23:12 Bardzo serdecznie gratuluję! Myślę, że to dobry wybór - a imię funkcjonuje w Polsce od tysiąca lat: pl.wikipedia.org/wiki/Matylda_Boles%C5%82aw%C3%B3wna Odpowiedz Link Zgłoś
paula.anna Re: Matylda Katarzyna 15.01.13, 14:20 Gratulacje. Moja córka ma kolejną imienniczkę Odpowiedz Link Zgłoś
nerwena Re: Matylda Katarzyna 15.01.13, 22:12 Bardzo fajny zestaw. Wojciech dla chłopca bardzo mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś