Dodaj do ulubionych

Wnś Bydgoszcz

07.09.13, 19:30
Dane z 29.01, 12.04, 31.05, 05.07 i 09.08 - 30.08

Chłopcy:
15 - Jakub
10 - Bartosz
9 - Kacper
8 - Szymon, Dominik, Filip, Michał, Wojciech
7 - Maksymilian, Nikodem, Antoni, Jan,
6 - Wiktor, Oliwier,
5 - Aleksander, Mateusz, Hubert, Oskar, Franciszek, Igor,
4 - Marcel, Kamil, Alan, Mikołaj,
3 - Adam, Fabian, Przemysław, Dawid, Maciej,
2 - Adrian, Tymoteusz, Łukasz, Tomasz, Piotr, Radosław, Olaf, Karol, Tymon, Julian, Artur, Ignacy, Borys, Remigiusz,
1 - Bruno, Grzegorz, Franek, Miłosz, Jordan, Paweł, Olivier, Ludwik, Brajan, Krzysztof, Kajetan, Jędrzej, Justin (pl n), Nataniel, Eryk, Hugo, Marcin, Gniewko, Krystian, Brian, Jeremi, Bartłomiej, Jarosław, Leon, Bolesław, Dorian, Tadek, Staś, Sławomir, Konrad, Feliks, Cezary, Kuba, Jonatan, Mario (obce n), Kazimierz, Marek

Dziewczynki:
18 - Zuzanna
16 - Julia, Lena
12 - Maja
11 - Amelia
8 - Zofia
7 - Natalia, Oliwia
5 - Anna, Nadia, Alicja, Wiktoria, Martyna, Maria
4 - Aleksandra, Klara, Antonina, Iga, Marta, Weronika
3 - Agata, Milena, Karolina, Kinga, Olga,
2 - Kornelia, Liliana, Vanessa, Gabriela, Blanka, Nina, Nicola, Laura, Klaudia, Pola, Jagoda, Lidia,
1 - Simona, Natasza, Joanna, Daria, Marcelina, Michalina, Sabina, Kalina, Elena, Marika, Justyna, Karina, Aneta, Hanna, Małgorzata, Ola, Nastazja, Emma, Elżbieta, Jowita, Matylda, Lea, Nikola, Estera, Magdalena, Izabela, Angelika, Ewa, Róża, Pola, Barbara, Sara, Victoria (pl n), Emilia, Antonia, Ada, Wanda, Ilona, Marianna,

Dwa imiona ((dzieciaczki nie ujęte wyżej):
Anna Maria
Wiktoria Magdalena
Dorota Marta
Wiktoria Anastazja
Nadia Anna
Barbara Wiesława
Lena Maja
Jagna Ewa
Kalina Ewa
Weronika Teresa
Aleksandra Janina
Natalia Teresa
Kinga Krystyna
Zuzanna Zofia
Zofia Helena
Kinga Irena
Tamara Marika
Lena Gabriela
Błażej Wojciech
Antoni Marcin
Szymon Jan
Nikodem Szymon
Hubert Kacper
Michał Jan
Dawid Aleks
Jakub Konrad
Wiktor Karol
Kajetan Gabriel
Kacper Arkadiusz

Bliźnięta:
Jan i Marcel
Igor i Jakub
Oliwia i Zuzanna
Natalia i Martyna
Jakub i Andrzej
Robert i Patrycja
Obserwuj wątek
    • angelina7-83 Re: Wnś Bydgoszcz 07.09.13, 20:30
      Najbardziej podoba mi się Ludwik i Elena. Zaskoczona jestem Sławomirem, Joanną i Iloną.
      Poza wymienionymi, na plus: Tadeusz, Feliks, Hugo, Kazimierz, Bolesław, Lidia, Elżbieta, Róża. Hm...ciekawe, czy kiedyś spotkam, odnośnie drugich imion, małą Wiesię lub Tereskę smile
    • gaudencja Re: Wnś Bydgoszcz 08.09.13, 22:19
      Ucieszyli mnie Ludwik i Marianna.
      • gaudencja Re: Wnś Bydgoszcz 08.09.13, 22:20
        ...i przede wszystkim Bolesław, którego nie zauważyłam na początku smile
    • abiela Re: Wnś Bydgoszcz 09.09.13, 10:18
      Miło spojrzeć na Ludwika, Hugona, Bolesława, Feliksa, Kazimierza, Emmę, Esterę, Leę.

U dziewczynek wiele wynalazków: Elena, Nastazja itd.

Z zestawów nie podoba mi się właściwie żaden.
    • ina-nina dane 09.09-29.11 06.01.14, 16:40
      Chłopcy:

1 - Tadeusz, Borys, Leonard, Konrad, Kuba, Ryszard, Przemysław, Feliks, Tobiasz, Dorian, Konstanty, Olgierd, Eryk, Xawery, Radosław, Tymon, Wiktor, Jędrzej, Gabriel, Alex, Jacek, Leon, Patryk, Aleks, Xawier, Kamil, Seweryn,
      2 - Ksawery, Tomasz, Tymoteusz, Kornel, Ignacy, Karol, Arkadiusz, Miłosz, Paweł, Oskar, Grzegorz, Maciej, Stanisław, Gracjan, Julian,
      3 - Hubert, Natan, Franciszek, Filip, Krzysztof, Sebastian, Dominik, Mateusz, Olaf, Alan,
      4 - Dawid, Piotr, Aleksander, Adrian, Fabian, Adam,
      5 - Michał,
      6 - Nikodem, Bartosz, Jan,
      7 - Maksymilian, Wojciech, Igor, Szymon,
      8 - Antoni, Mikołaj,
      9 - Jakub, Oliwier,
      10 - Kacper, Marcel,
      dwa imiona (nie ujęte wyżej): Maciej Paweł, Ignacy Franciszek, Jakub Gabriel, Natan Jakub, Stanisław Julian, Kacper Lech, Miłosz Konrad, Franciszek Wacław, Aleksander Karol, Dominik Karol, Paweł Stanisław, Jan Jarosław, Cezary Marek, Nikodem Tadeusz, Leon Damian, Adam Dominik, Błażej Edwin, Szymon Piotr, Wojciech Adam, bezimienny chłopiec

dziewczynki:

1 - Gabriela, Laura, Sara, Estera, Marcelina, Matylda, Nicole, Malwina, Klara, Maria, Stefania, Kaja, Jagoda, Dorota, Anna, Sofia, Otylia, Sandra, Wiktoria, Marta, Michalina, Natasza, Melania, Łucja, Olga, Marlena, Lidia, Gabriela, Joanna, Weronika, Luiza
      2 - Hanna, Barbara, Agata, Nikola, Karolina, Kinga, Milena, Helena, Małgorzata, Liliana, Nina,
      3 - Natalia, Pola, Liwia,
      4 - Martyna, Emilia, Antonina, Kornelia,
      5 - Aleksandra, Dominika,
      6 - Nadia, Julia, Oliwia,
      8 - Alicja, Amelia,
      10 - Zuzanna, Lena,
      11 - Maja,
      14 - Zofia,
      dwa imiona (nie ujęte wyżej): Maja Kornelia, Martyna Małgorzata, Anna Kornelia, Anna Agnieszka, Amelia Joanna, Maria Anna, Weronika Amelia, Maja Zofia, Alicja Anna, Wiktoria Maria, Anna Maria, Zuzanna Marta, Emilia Maria, Zuzanna Anastazja, Emilia Aleksandra, Julia Aurelia, Monika Zuzanna,
      • abiela Re: dane 09.09-29.11 06.01.14, 16:47
        Podobają mi się Feliks, Leonard, Ignacy Franciszek, Stanisław Julian, Estera, Klara, Melania, Łucja.
      • angelina7-83 Re: dane 09.09-29.11 06.01.14, 17:32
        Zwróciłam uwagę na nadane drugie imiona smile wśród imion męskich, gdyż u córek jakoś rodzice nie są oryginalni. Zastanawiam się, czy ktoś nada na pierwsze (nadane tutaj jako drugie) imiona, tj. Lech, Wacław i Edwin.
      • misselene Re: dane 09.09-29.11 06.01.14, 23:16
        Z męskich imion zwróciłam uwagę na Tadeusza, Leonarda, Ryszarda, Feliksa, Tobiasza, Doriana, Konstantego, Olgierda, Eryka, Jędrzeja i Seweryna. Bardzo podobają mi się również zestawy Ignacy Franciszek oraz Franciszek Wacław. Wśród imion żeńskich wyróżniłabym jedynie Esterę, Marcelinę i Stefanię.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wybierz imię dla dziecka

Sprawdź co znaczą nasze imiona, skąd pochodzą, kto sławny je nosił lub nosi.