olinininka 17.12.13, 08:46 Aurelia i Borys dodam, że mają siostrę Amelię (oraz jeszcze jedną siostrę i brata, ale imion nie znalazłam) tato Jakub, mama Izabella Bo mi osobiście dziwne połączenie z dwóch innych bajek www.pomponik.pl/plotki/news-izabella-lukomska-pyzalska-urodzila-blizniaki,nId,1075415#utm_source=sg&utm_medium=referral&utm_campaign=test_a_gossip Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dolcevita007 Re: Co myślicie o tym połączeniu dla bliźniaków 17.12.13, 09:09 Nie jest zle, ale z koleji Amelia i Aurelia takie troche podobne do siebie . Fajnie taka liczna rodzinka. Odpowiedz Link Zgłoś
paula.anna Re: Co myślicie o tym połączeniu dla bliźniaków 17.12.13, 10:46 Nie wiem, czy z innych bajek, doceniam, że nie kolejna Majka i Kacper lub coś w tym stylu Odpowiedz Link Zgłoś
sangrita Re: Co myślicie o tym połączeniu dla bliźniaków 17.12.13, 10:55 Aurelia i Borys dla mnie może być, ale Aurelia i Amelia w jednej rodzinie to już za dużo... Odpowiedz Link Zgłoś
vi0let Re: Co myślicie o tym połączeniu dla bliźniaków 17.12.13, 13:00 Moim zdaniem trochę odstają, ale bez przesady. I też mi trochę szkoda Amelii i Aurelii.. Odpowiedz Link Zgłoś
florianne Re: Co myślicie o tym połączeniu dla bliźniaków 17.12.13, 14:19 Zdziwiło mnie zestawienie oryginalnej Aurelii z oklepaną Amelią-pewnie każdą wybrał inny rodzic.Stawiam,że to samo było przy imionach bliźniaków.Ale zestaw przynajmniej jest ciekawy i za to wielki plus. Odpowiedz Link Zgłoś
niwius Re: Co myślicie o tym połączeniu dla bliźniaków 17.12.13, 14:23 Wg mnie ładnie razem brzmią. Gorzej Amelia i Aurelia, bo te imiona różnią się tylko nieznacznie. Odpowiedz Link Zgłoś
misselene Re: Co myślicie o tym połączeniu dla bliźniaków 17.12.13, 14:46 Moim zdaniem Aurelia i Borys dobrze się razem komponują. W dobie Julek i Kubusiów każde odstępstwo jest godne zauważenia i docenienia. Dziwi mnie jednak zestawienie Aurelii i Amelii. Dla mnie te dwa imiona są zbyt podobne. Ciekawa jestem jak nazywa się pozostała dwójka rodzeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Imiona pozostałych 17.12.13, 16:10 Szukałam, szukałam i znalazłam! Pozostała trójka to Amelia, Anastazja i Igor. Amelia, Anastazja, Aurelia oraz Igor i Borys - dziewczynki na "a" (w tym Amelia i Aurelia dla mnie zbyt podobne), chłopcy + Anastazja bardzo "wschodnio", Amelia i Igor dość popularne - czyli generalnie jakiegokolwiek klucza brak Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Imiona pozostałych 28.12.13, 01:05 Jak to? Jest klucz: chłopcy imiona rosyjskie, dziewczynki - niezbyt rzadkie, niezbyt częste (z wyj. Amelii, która jednak też jest względnie nowa na podium) na "A". Ponadto Anastazja jest łącznikiem między imionami dziewczyn i chłopców. Dodam, że klucz mnie szczególnie nie zachwyca, ale Aurelia i Anastazja są IMO w porządku; reszta imion mniej mi podchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Co myślicie o tym połączeniu dla bliźniaków 17.12.13, 21:22 Mnie urzeklo, że matka twierdzi, ze nadaje dzieciom polskie imiona. Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Co myślicie o tym połączeniu dla bliźniaków 17.12.13, 21:27 www.plotek.pl/plotek/1,78649,15143501,Izabella_Lukomska_Pyzalska_urodzila_blizniaki___Waga.html Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia OT 17.12.13, 21:43 Olianko, chyba muszę Ci pogratulować! Ależ się cieszę! Odpowiedz Link Zgłoś
meggan79 Re: Co myślicie o tym połączeniu dla bliźniaków 21.12.13, 15:29 Gratulacje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
adriankaa.s Re: Co myślicie o tym połączeniu dla bliźniaków 17.12.13, 23:48 Aurelia i Borys nie jakoś strasznie.. A to ta Amelia dziwnie brzmi z Aurelią Odpowiedz Link Zgłoś
meggan79 Re: Co myślicie o tym połączeniu dla bliźniaków 21.12.13, 15:28 Może być Odpowiedz Link Zgłoś
luska.s Re: Co myślicie o tym połączeniu dla bliźniaków 21.12.13, 20:42 połączenie ok, imiona ładne, ale Amelia i Aurelia to chyba za dużo Odpowiedz Link Zgłoś
olinininka Imię dla 6 dziecka co obstawiacie??? 20.08.14, 20:46 Na jednym z portali wyczytałam że w/w Pani spodziewa się 6 dziecka? Więc kontynuując moją zabawę obstawiamy: podawajcie 3 typy dla dziewczynki i 3 dla chłopca Imiona pozostałych: Amelia, Anastazja, Aurelia, Borys i Igor Odpowiedz Link Zgłoś
lily-beth Re: Imię dla 6 dziecka co obstawiacie??? 20.08.14, 21:24 Dla dziewczynki obowiązkowo Aniela - do zlewającego się kompletu z Amelią i Aurelią. Względnie Adela... Moje typy: Aniela, Adela, Antonina Wiktor, Sergiusz, Maksym Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte-york Re: Imię dla 6 dziecka co obstawiacie??? 20.08.14, 22:28 Aleksander i Alicja Odpowiedz Link Zgłoś
florianne Re: Imię dla 6 dziecka co obstawiacie??? 23.08.14, 10:47 Aniela/Antonia/Antonina Eryk/Olaf/Leon Odpowiedz Link Zgłoś
anna-kc Re: Imię dla 6 dziecka co obstawiacie??? 23.09.14, 12:39 Są już : Amelia, Anastazja, Aurelia, Borys i Igor, to teraz: 1. Alma 2. Arleta 3. Alicja 1. Gniewosz 2. Mieszko 3. Kosma Odpowiedz Link Zgłoś
aledziwok Re: Co myślicie o tym połączeniu dla bliźniaków 20.08.14, 23:02 Moje typy to: Aleksander/Wiktor i Apolonia/Aurora. Odpowiedz Link Zgłoś
aledziwok Re: Co myślicie o tym połączeniu dla bliźniaków 20.08.14, 23:05 Miało być po trzy, więc dodaję Amandę i Sergiusza. 😊 Odpowiedz Link Zgłoś
dolcevita007 Re: Co myślicie o tym połączeniu dla bliźniaków 21.08.14, 00:38 Alicja, Aurora, Aniela Wiktor, Aleksander, Sergiej Odpowiedz Link Zgłoś
olkat90 Re: Co myślicie o tym połączeniu dla bliźniaków 28.08.14, 19:53 Adelajda(!), Apolonia, Anatolia Aleksy, Wiktor, Fiodor Odpowiedz Link Zgłoś
olinininka 6 dziecko - Będzie chłopcem 23.09.14, 09:12 Ja obstawiam takie imiona: Maksym, Sergiusz, Mikołaj, Aleksy, Eliasz, Dymitr Odpowiedz Link Zgłoś
sera.starlight Re: Co myślicie o tym połączeniu dla bliźniaków 23.09.14, 21:33 Imiona same w sobie ok. Nie podzielam jednak aż takiej filozofii z dobieraniu imion dla rodzeństwa. Jakie byście teraz nadali imię męskie, wschodnie? A gdyby znów były bliźniaki, tym razem dwóch chłopców? Mnie się na Igorze i Borysie kończą pomysły...tzn. imion tak typowo wschodnich, jak te dwa. OT: bohaterka artykułu, IMHO, ma fatalnie zestawione nazwiska.... Odpowiedz Link Zgłoś
olinininka Re: Co myślicie o tym połączeniu dla bliźniaków 16.02.15, 19:21 Niestety nie zgadłam, ale Ernest jest ok, choć do imion chłopców mniej pasuje, bardziej do imion dziewczynek. Odpowiedz Link Zgłoś