florianne 15.01.14, 17:42 Dziewczynki 7 Zofia 6 Zuzanna 5 Pola 4 Lena Maja Maria Nadia 3 Aleksandra Alicja Natalia 2 Amelia Gabriela Hanna Jagoda Liliana Łucja Martyna Wiktoria 1 Adrianna Anna Carmen(polskie nazwisko) Delfina Dominika Emilia Ewa Iga Ines(polskie nazwisko) Janina Kinga Klara Kornelia Laura Lidia Liwia Marta Matylda Melania Milena Nela Nina Olivia(polskie nazwisko) Oliwia Paulina Wioletta Chłopcy 7 Mikołaj 5 Antoni 4 Adam Franciszek Jakub+Kuba Kacper Piotr Wojciech 3 Aleksander Krzysztof Marcel Mateusz Nikodem Tomasz 2 Cezary Gustaw Nataniel Oskar Stanisław Szymon 1 Alan Borys Damian Eryk Fabian Filip Hubert Igor Jan Jeremi Kajetan Kamil Konrad Ludwik Maksymilian Marcin Michał Miłosz Olaf Oliwier Oskar Patryk Przemysław Roch Vincent(polskie nazwisko) Wiktor Dwa imiona Adrianna Wiktoria Aleksandra Agnieszka Alicja Paulina Klara Maria Nadia Anna Cezary Łukasz Franciszek Jarosław Franciszek Norbert Kacper Łukasz Kajetan Bartosz Krzysztof Józef Mateusz Tomasz Oliwier Paweł Piotr Adam Piotr Mikołaj Vincent Marek Wojciech Kazimierz Bliźnięta Oskar i Igor Adam i Alicja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misselene Re: WnŚ Trójmiasto 3 i 10 stycznia 15.01.14, 21:48 Zwróciłam uwagę na Delfinę, Gustawa i Rocha. Zaskoczyła mnie Wioletta, bo odnoszę wrażenie, że to imię nie jest lubiane wśród obecnych mam. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: WnŚ Trójmiasto 3 i 10 stycznia 15.01.14, 21:49 Aż siedem Zoś! Na Śląsku aż takiej popularności nie widziałam, a imię bardzo lubię. Miło zobaczyć dwie Łucje, Delfinę, Klarę, Lidię, 2 Cezarych, 2 Gustawów, Kajetana, Ludwika i Rocha. Zaskoczyła mnie Wioletta i aż pięc Pol, a także Mikołaj na pierwszym miejscu wśród chłopców. Z zestawów żaden mnie nie zachwyca, dość ciekawy jest Franciszek Norbert, niedobrany Vincent Marek. Odpowiedz Link Zgłoś
adriankaa.s Re: WnŚ Trójmiasto 3 i 10 stycznia 15.01.14, 23:51 Miło, że na trzy pierwsze miejsca u dziewczynek, tylko Zuzanna z tych najpopularniejszych. Niestety w liczbie 4 ciągle utrzymuje się dawne podium. Nie podobają mi się : Carmen, Delfina i Wioletta. Z męskich nie podobają mi się : Jakub+Kuba, Nikodem i Fabian Imiona podwójne : Adrianna Wiktoria -podoba mi się Aleksandra Agnieszka -podoba mi się Alicja Paulina -podoba mi się Klara Maria -podoba mi się Nadia Anna -wg mnie ładniej by było w odwrotnej kolejności Cezary Łukasz -nie podoba mi się Franciszek Jarosław -nie podoba mi się, wszystko psuje Jarosław Franciszek Norbert -jak wyżej tylko, że psuje Norbert Kacper Łukasz -średni zestaw Kajetan Bartosz -średni zestaw Krzysztof Józef -w odwrotnej kolejności lepiej by było Mateusz Tomasz -nie podoba mi się Oliwier Paweł -nie podoba mi się Piotr Adam -bardzo ładnie Piotr Mikołaj -bardzo ładnie Vincent Marek -ten Marek mi nie pasuje Wojciech Kazimierz -nie jest źle Bliźnięta Oskar i Igor - nie jakieś rewelacyjne dopasowanie, ale nie najgorsze Adam i Alicja - bardzo mi się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
agjato Re: WnŚ Trójmiasto 3 i 10 stycznia 16.01.14, 15:57 Bardzo już popularny Mikołaj jeszcze pnie się w górę. Myślałam, że Hanna ale patrząc na tygodniowe statystyki, to chyba Zosia zastąpi Julkę. Razi mnie trochę zestaw Kajetan Bartosz, ten Bartosz nie pasuje mi do Kajetana, lepszy byłby Bartłomiej. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: WnŚ Trójmiasto 3 i 10 stycznia 21.01.14, 23:47 Cieszy Delfina, Ludwik, Gustawowie, Melania, Jeremi. Odpowiedz Link Zgłoś