abiela 18.01.14, 22:33 Dziś w sklepie zabawkowym spojrzałyśmy z córką na popularne w Niemczech skrzynki, które rodzice mogą przygotować na urodziny dzieci, a goście mogą z nich wybierać prezenty. Obok siebie stały trzy skrzynki: ta sama data urodzenia, to samo nazwisko, a imiona: Quinn, Quintessa i Quentin Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abiela Re: Interesująca kombinacja imion 18.01.14, 23:04 olianka napisała: > Oszaleli chyba 3 razy czytałyśmy z córką czy naprawdę tak. Odpowiedz Link Zgłoś
florianne Re: Interesująca kombinacja imion 19.01.14, 11:09 O matko .Albo rodzice chcieli zrobić żart z własnych dzieci,albo mają zero kreatywności. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Interesująca kombinacja imion 19.01.14, 21:11 florianne napisała: > O matko .Albo rodzice chcieli zrobić żart z własnych dzieci,albo mają zero kr > eatywności. Ja myślę, że rodzice nad tym zestawem długo myśleli i przekonani są, że jest bardzo oryginalny i kreatywny Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Interesująca kombinacja imion 19.01.14, 22:38 Tez tak mysle . I ta Kwintessa . Odpowiedz Link Zgłoś
gagasia13 Re: Interesująca kombinacja imion 19.01.14, 17:59 Poszli na łatwiznę Co do dziwnych zestawów to ostatnio zaskoczyły mnie imiona bliźniaczek: Kamelia i Amelia. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Interesująca kombinacja imion 19.01.14, 22:38 Szkoda, ze nie Ania i Hania . Odpowiedz Link Zgłoś