charlotte-york Re: Nowa zabawa 20.02.14, 18:18 T - Tytus, Teresa O - Olaf, Olga M - Maciej, Marianna A - Augustyn, Adelajda S - Stanisław, Stefania Z - Zenon, Zyta J - Jan, Jadwiga O - Olgierd, Ofelia A - Adam, Agata N - Norbert, Nina N - Natan, Noemi A - Arkady, Aniela Odpowiedz Link Zgłoś
lily-beth Re: Nowa zabawa 05.09.14, 17:51 Już nie nowa zabawa, ale wyciągam Tytus Olga Matylda Adela Sonia Zachary Wszystkie rzeczywiście znajdują się na mojej liście imion dla przyszłych dzieci, więc nie musiałam daleko szukać Odpowiedz Link Zgłoś
lily-beth Re: Nowa zabawa 30.12.16, 11:19 Tytus, Tulia (wolałabym chłopca) Olaf, Oda Malina, Maurycy Adela, August (wolałabym dziewczynkę) Sambor, Stefania Zawisza, Zoe Odpowiedz Link Zgłoś
liliowewzgorze Re: Nowa zabawa 05.09.14, 18:36 K - imię partnera A - moje imię M - Munira E - Emin (Amin) L - Layali A - moje imię S - Safiyah I - Ismael Y - Youssef A - Alika Odpowiedz Link Zgłoś
eraz-lilipop Re: Nowa zabawa 05.09.14, 21:20 Rozalia Antoni Dorota Oliver Szymon Łukasz AAmelia Wojciech Ernest Danuta Ignacy Tomasz Antonia Odpowiedz Link Zgłoś
aledziwok Re: Nowa zabawa 05.09.14, 21:40 Aleksander, Aurelia Liliana, Leon Emanuela, Eryk Kosma, Kornelia Salomea, Samuel Antoni, Adrianna Narcyza, Nataniel Dagmara, Damian Rachela, Rafał Antonia, Aleksy. Jeremiasz, Józefina Amanda, Aaron Konstanty, Karolina Urban, Urszula Bianka, Beniamin. Mi to zadanie również nie przyszło łatwo, największą trudność sprawiły literki N, U i D. Odpowiedz Link Zgłoś
mebloscianka_dziadka_franka Re: Nowa zabawa 05.09.14, 22:03 U mnie by to było: M arcjanna I gnacy C elina H anna A delajda Ł Łukasz D alia O limpia M arianna I rena N ikodem I gnacja K alina A licja Odpowiedz Link Zgłoś
iziula1 Re: Nowa zabawa 05.09.14, 22:18 T- Tymoteusz Tatiana O - Orian Ofelia M - Maksymilian Marcjanna A - Albert Aurelia S - Seweryn Sabina Z- Zachary Zoja I - Idalia Ignacy Z - Zofia Zachariasz A - Anastazja Aureliusz B - Berta Bolek E - Ewa Edward L - Lidia Lucjan L - Leonia Leonard A - Aurora Albin Odpowiedz Link Zgłoś
dasza_dm Re: Nowa zabawa 06.09.14, 00:52 Dominika / Dominik Anastazja / Aleksander Róża / Radosław Izabela / Ireneusz Adela / Albert Aurelia / Antoni Rita / Remigiusz Tamara / Tadeusz Urszula / Urban Rozalia / Robert Odpowiedz Link Zgłoś
vi_san Re: Nowa zabawa 09.12.15, 23:33 M - Maria Anna A - Adam Krzysztof C - Celina Klara I - Izabela Blanka E - Eryk Tadeusz J - Jerzy Marian Odpowiedz Link Zgłoś
vi_san Re: Nowa zabawa 09.12.15, 23:38 Albo M - Marian Jerzy A - Anna Maria C - Cyprian Tadeusz I - Igor Eryk E - Elżbieta Blanka J - Jagoda Kalina Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_sour Re: Nowa zabawa 10.12.15, 10:29 T - Teodor O - dziecko pozostałoby bezimienne M - Marianna A - Alina S - Stanisław Z - Zygmunt Odpowiedz Link Zgłoś
szarrak Re: Nowa zabawa 10.12.15, 23:09 G - Gustaw R - Rozalia Z - Zenaida E - Emma G - Gaweł O - Odo R - Rachela Z - Zachary Nigdy wcześniej nie pomyślałam o Zinie, a warta przemyślenia Odpowiedz Link Zgłoś
aguar Re: Nowa zabawa 14.12.15, 12:51 Z imienia męża z uwzględnieniem mnie i męża. T - Tomasz O - Oliwia M - Malena A - Agnieszka (ja) S - Sara Z - Zelena Odpowiedz Link Zgłoś
czerwona_skarpeta Re: Nowa zabawa 21.12.15, 21:54 N - Nadzieja A - Agnieszka T - Tadeusz A - Adam L - Leon I - Ida A - Aurora Odpowiedz Link Zgłoś
teija_urte Re: Nowa zabawa 31.12.16, 21:53 P - Piotr (podoba mi się najbardziej z imion na "P") I - Ignacy O - Olgierd T - Tadeusz R - Rozalia D - Dobromiła O - Olaf (z musu) R - Radomir O - Olga (z musu) T - Teodozja A - Aurelia Coś dużo tego "O" Odpowiedz Link Zgłoś
vi_san Re: Nowa zabawa 31.12.16, 23:23 N - Nina i Norbert A - Adela i Adam T - Teresa i Tadeusz A - Adelajda i Amadeusz L - Laura i Leonard I - Izabela i Igor A - Ada i Adrian M - Matylda i Michał A - Anna i Andrzej C - Celina i Cyryl I - Irena i Iwo E - Eliza i Edmund J - Janina i Jeremi Odpowiedz Link Zgłoś
agnzimka Re: Nowa zabawa 02.01.17, 20:18 B - Bartłomiej A - Agnieszka R - Rafał T - Tomasz E - Emilia K - Krzysztof Odpowiedz Link Zgłoś
justii23 Re: Nowa zabawa 03.01.17, 09:03 J- Jonatan i Julianna U- Ursyn i Urszula S- Szymon i Sara T- Teodor i Tacjana Y- pomimo chęci brak pomysłów N- Nataniel i Nina A- Adam i Agata Odpowiedz Link Zgłoś
helishouse Re: Nowa zabawa 03.01.17, 12:00 Zabawa fajna, ale dość trudna dla mnie Trudno mi wybrać imiona do mojego, żeby nie powtarzać mojego i żeby mi się podobało (Zuzanna). Do męża nie jest lepiej, ale na siłę coś bym znalazła, natomiast ma literkę K w imieniu i tam mam 6 ulubionych Za to chętnie do nazwiska i bez problemu - wszystkie to moje potencjalne (których już nie nadam): chłopaki H Hugo E Eryk (to trochę na siłę) L Leszek/Lew I Iwo S Seweryn dziewczyny H Hanna E Eliza L Lila/Luiza (Luiza chętniej, ale wklucza się z Elizą) I Ida S Sonia Ale jeśli ktoś chciały tak nazywać dzieci, to może i musi szukać drugiej połówki z mocno sprecyzowanymi danymi osobowymi Odpowiedz Link Zgłoś
ada_and_company Re: Nowa zabawa 03.01.17, 15:15 K - Kornelia / Kornel A - Alicja / Aleksander M - Melka / Mikołaj I - Ida, Igor L - Lea, Leo Odpowiedz Link Zgłoś
karola1705 Re: Nowa zabawa 05.01.17, 00:18 Karolina I Przemysław K- Kajetan A- Antonina R- Róża O- Olimpia (choc bez przekonania ) L- Lilianna (bo nic innego mi nie pasuje ) I - Ignacy N- Nadzieja / Nawojka A - Aniela P- Paulina R- Rozalia Z- Zachary/ Zachariasz E- Emilia M- Małgorzata Y - yyy pozwole sobie w tej sytuacji wybrac imie ktore lubie,ale w tej zabawie nie moge wykorzystac Bruno lub Marcelina S - Sara Ł- Łukasz (na siłę ) A- Alicja W- Wojciech Uff 😃 Odpowiedz Link Zgłoś
jowa80 Re: Nowa zabawa 12.01.17, 11:14 J - Jeremi, Justyna O - Olaf, Olga A - Albert, Ariadna N - Norman, Nadzieja N - Nataniel, Nawoja A - Adam, Agata W - Witold, Weronika O - Olgierd, Olimpia J - Joachim, Julianna C - Cyryl, Cecylia I - Ignacy, Idalia E - Edwin, Ewa C - Cyprian, Celestyna H - Hubert, Halina Odpowiedz Link Zgłoś
slonecznynokturn Re: Nowa zabawa 13.01.17, 14:57 K - Konstancja i Krzesimir A - Anastazja i Adam R - Roma i Radomir O - Oktawia i Orest L - Leontyna i Ludwik I - Irmina i Igor N - Natasza i Norbert A - Antonia i Aleksander Odpowiedz Link Zgłoś
vi_san Re: Nowa zabawa 09.06.17, 23:36 N - Nina, Norbert A - Anna, Adrian T - Teresa, Tadeusz A - Agnieszka, Adam L - Lidia, Ludwik [gdyby można było to zamiast nielubianego "L" męskiego - nadałabym Łukasza, którego bardzo lubię] I - Izabela, Igor A - Adelajda, Andrzej M - Maria, Mateusz A - [cholera, dużo tego na "A"] Adriana, Amadeusz C - Celina, Cyprian I - Irena, Ildefons E - Eliza, Eryk J - Jagoda, Justyn Uj, ciężka zabawa... Strasznie dużo "A" mi wyszło... Odpowiedz Link Zgłoś
vanilde Re: Nowa zabawa 12.06.17, 13:35 A - Adela^ / Aleksander G - Gabriela / Gabriel A - Aniela^ / Artur* T - Tamara* / Tymon* A - Alina^ / Albert M - Marianna / Maksymilian I - Ida / Ignacy* C - Celina* / Cyprian H - Hanna* / Hubert A - Aurelia* / Adam* Ł - Łucja / Łukasz* * - wybrane na siłę, nie biorę pod uwagę ^ - podobają mi się, ale są zbyt podobne, nie nadałabym ich jednocześnie Na H wolałabym Helenę, a na A Alicję, ale mam już w rodzinie Odpowiedz Link Zgłoś
humbelina Re: Nowa zabawa 21.06.18, 07:23 R - Radomir A - Adela F - Florentyna A - Adela Ł - Łucja Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_96 Re: Nowa zabawa 23.06.18, 21:36 Nie mam partnera, więc spróbuję z własnym. D - Danuta lub Dobrawa (byłby dylemat); O - Olga; Olgierd M - Melania; Marceli I - Ida(lia); Ireneusz N - Noelia; Nikodem I - Irena; Ignacy K - Krystyna; Kacper A - Antonina, Aurelia, Apolonia (miałabym dylemat); Artem Sporo imion nie w moim typie, ale musiałam coś wybrać . Odpowiedz Link Zgłoś
theyette Re: Nowa zabawa 27.06.18, 19:44 P - Piotr A - Aniela W - Wanda E - Eryk Ł - Łucja Odpowiedz Link Zgłoś