szczekuszka 15.08.04, 17:24 )) Madzierek podsunela mi pomysl. Wpisujmy imiona naszych Rodzicow Chrzestnych. Mozna tez wpisywac imiona rodzicow chrzestnych meza i dziecka, tylko trzeba zaznaczyc. Do Dziela)). Moi RCH Agnieszka i Bogdan Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniadm Re: Imiona Chrzestnych 15.08.04, 17:29 Moi - Lucyna i Krzysztof Z braku własnych dzieci: Mojej chrzestnej córki (Zuzanny) - Anna (czyli ja ) i Wojciech (nawiasem mówiąc, ja i chrzestny jesteśmy z różnych pokoleń) Mojego ciotecznego siostrzeńca (Wiktora) - Maria i Kamil Odpowiedz Link Zgłoś
forencja Re: Imiona Chrzestnych 15.08.04, 17:42 Moi rodzice chrzestni to Elżbieta i Stanisław Pozdrawiam, Magdalena Odpowiedz Link Zgłoś
kubuspuchatek18 Re: Imiona Chrzestnych 15.08.04, 19:08 a moi to Małgorzata i Mieczysław Pozdrawiam, Jula Odpowiedz Link Zgłoś
isma Re: Imiona Chrzestnych 16.08.04, 10:07 Moi: Lech i Irena Miniatury: Elżbieta i Arkadiusz (brrr) Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Imiona Chrzestnych 16.08.04, 14:37 Rodzice chrzestni: Palmira i Wieslaw Ja chrzestna dla nikogo nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
annas74 Re: Imiona Chrzestnych 17.08.04, 20:14 A moi rodzice chrzestni to Hanna i Edward. W niedzielę miała chrzciny moja córcia, imiona Jej chrzestnych to Monika i Kazimierz. W mojej rodzinie wszystkie kobiety mają słabość do mężczyzn o oryginalnych imionach Tak więc moim dziadkiem był Eugeniusz i Zygmunt moim Tatą Benedykt moi szwagrowie to Kazimierz i Igor a moim mężem jest Longin. Wszyscy mieszkali i mieszkają w Polsce. Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: Imiona Chrzestnych 18.08.04, 10:20 Szczekuszko, ja podsunełam Ci pomysł ? Bardzo miło Moi rodzice chrzestni - Teresa, Jerzy Chrzestni męża - Grażyna i.... (nie pamietam..) Chrzestni synka - Jolanta i Wojciech. Odpowiedz Link Zgłoś
szczekuszka Re: Imiona Chrzestnych 18.08.04, 10:45 madziarek_edziecko napisała: > Szczekuszko, ja podsunełam Ci pomysł ? > A tak"). W ktoryms z watkow pisalas o swoich Chrzestnych i pomyslalam o takim temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_t1 Re: Imiona Chrzestnych 18.08.04, 21:07 moi: Jadwiga i Julian mojej córki :Iwona i Jacek mojego męża : Helena i Stanisław Odpowiedz Link Zgłoś
itsola Re: Imiona Chrzestnych 19.08.04, 22:23 Hallo ! Moi Rodzice Chrzestni to: WANDA i WLADYSLAW Meza : nie wiem Dennis: MARK i FRANCISKA MARIO :JOHANNE i FRIDHELM LIVIA:jeszcze nie wiem ale chyba PAWEL i HANNA a ja mam jednego chrzesniaka : PIOTR Pa Ola Odpowiedz Link Zgłoś
wanda731 Re: Imiona Chrzestnych 23.08.04, 19:01 Hej, hej witam cieplutko. Więc tak, po moich chrzestnych: Halina i Jerzy. Chrzestni męża: Krystyna i Władysław. Chrzestni naszego synka: Elżbieta i Mirosław. Pozdrawiam serdecznie, Kasia. Odpowiedz Link Zgłoś