Dodaj do ulubionych

Wnś Ząbkowice Śląskie 2013

28.03.14, 11:50
1 - Seweryn, Pola, Natan, Maria, Nadia, Antosia, Antoni (+ Antoś), Łukasz, Piotr, Anita, Lena, Klaudia, Nikola, Martyna, Aron, Adrian (ma brata Dariusza), Marlena (siostra Wiktorii), Basia (siostra Krzysia), Marianna, Sebastian, Maksymilian, Oliwia, Tomasz, Laura, Kamil, Franciszek, Nela, Nina, Marcelina, Anna, Wiktor, Mateusz, Iga, Grzegorz, Stanisław, Helena, Zuzanna, Ewa, Karol, Robert, Gracjan, Norbert, Joanna, Dawid, Marcel, Hanna
2 - Maja, Michał, Dominik, Igor, Natalia, Alan, Zosia, Wiktoria (jedna ma brata Michała), Paulina, Szymon,
3 - Oliwier, Filip, Jakub, Alicja, Hubert, Amelia, Weronika, Kacper, Wojciech,
5 - Julia,

dwa imiona: Laila Barbara, Alex Grzegorz, Elena Kamila, Konrad Patryk, Antoni Henryk, Hanna Maria
Obserwuj wątek
    • abiela Re: Wnś Ząbkowice Śląskie 2013 28.03.14, 14:48
      Zwróciłam uwagę na Seweryna, Anitę, Arona, Marlenę, Gracjana aczkolwiek żadne z tych imion mi się nie podoba.
    • florianne Re: Wnś Ząbkowice Śląskie 2013 28.03.14, 18:16
      Wyłowiłam Seweryna,Mariannę i Marcelinę.
      • agjato Re: Wnś Ząbkowice Śląskie 2013 28.03.14, 18:52
        florianne napisała:

> Wyłowiłam Seweryna,Mariannę i Marcelinę.

Ja również. Podoba mi się jeszcze Norbert.
    • misselene Re: Wnś Ząbkowice Śląskie 2013 30.03.14, 20:01
      Zwróciłam uwagę na Seweryna, Mariannę, Marcelinę, Wiktora i Roberta. Z podwójnych imion podobają mi się Antoni Henryk (wolałabym jednak odwrotną kolejność) oraz Laila Barbara (sama się sobie dziwię, ale brzmi mi to razem bardzo ładnie). Z kolei Alex Grzegorz i Elena Kamila nie podobają mi się zupełnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wybierz imię dla dziecka

Sprawdź co znaczą nasze imiona, skąd pochodzą, kto sławny je nosił lub nosi.