mamasebunia 29.08.04, 22:09 Tak z ciekawości... czy któraś mama ma Sebastianka...ostatnio chyba mało popularne imie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bimbalimba Re: Sebastian 29.08.04, 22:13 niestety imie to ma w narodzie legende typowo 'gejowskiego' /podobnie jak Wiktor/... moze nie tam gdzie mieszkasz ale u mnie dzieci nie dalyby Sebkowi spokoju rzucjac 'pedalami'... Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Sebastian 29.08.04, 22:22 bimbalimba napisał: > niestety imie to ma w narodzie legende typowo 'gejowskiego' /podobnie jak > Wiktor/... moze nie tam gdzie mieszkasz ale u mnie dzieci nie dalyby Sebkowi > spokoju rzucjac 'pedalami'... Pierwsze słyszę, aleś mnie rozbawił(a)! ROTFL. To znaczy, że kiedy rodzice chcą mieć syna homoseksualistę, już dzieckiem w kołysce nazywają go Sebastianem lub Witorem, tak? Bosz, co za ograniczeni ludzie muszą wymyślać takie rzeczy (nie piję do Ciebie, ty tylko o tym piszesz...). Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Sebastian 29.08.04, 22:24 mamasebunia napisała: > Tak z ciekawości... czy któraś mama ma Sebastianka...ostatnio chyba mało > popularne imie... Sebastian był w latach 1996-2000 32.co do popularności imieniem (19. męskim) z ponad 20 tysiącami nadań tylko w ciągu tych czterech lat. To dużo. Błażej np. liczy sobie 18 tysięcy nadan w Polsce w ogóle, we wszystkich rocznikach. Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: Sebastian 30.08.04, 10:47 Bardzo ładne imię , mam z nim bardzo miłe skojarzenia. Pa Madzia Odpowiedz Link Zgłoś
chuda_w-w Re: Sebastian 30.08.04, 12:15 Ja mam złe skojarzenia. Znam 3 Sebastianów, jeden moj ex-sąsiad który własnie trafil do wiezienia za handel narkotykami, drugi Sebastian - znajomy mojego kolegi który za pobicie własnej matki tez "odwiedził" wiezienie a trzeci zajmuje sie nielegalnym handlem. Oczywiscie nie wszyscy z tym imieniem są źli ale to sa wyłacznie moje skojarzenia Odpowiedz Link Zgłoś