olinininka 08.11.14, 10:28 Adam 2 Aleksander 2 Antoni 3 Artur Bartosz 6 Błażej Borys Bruno Damian 2 Dawid 4 Dominik 3 Ernest Feliks Filip 3 Franciszek 4 Gabriel Hubert 3 Igor 3 Ignacy Jakub 7 Jan 4 Jonasz Julian 2 Juliusz Kacper 6 Kamil 3 Kasjan Kazimierz Kuba 5 Ksawery 3 Leon 2 Liam Luka Maciej Maksymilian Mateusz 2 Marcel Marcin Mikołaj 3 Miłosz 2 Nikodem Oliwier 4 Oskar 3 Patryk 3 Paweł 3 Piotr 6 Sasza Sebastian Stanisław 2 Szymon 7 Tomasz Wiktor 5 Wojciech Adrianna Agata 2 Aleksandra 6 Amelia 8 Anna 3 Antonina 2 Aurelia Barbara 2 Dagmara Daria Diana Eleni Emilia Franciszka Gabriela 5 Hanna 6 Helena 2 Iga 3 Izabela 2 Joanna Julia 5 Józefina Kalina Kamila Karina Karolina 4 Katarzyna Klaudia Klara Laura 2 Lena 10 Liwia Łucja Maja 6 Magdalena 3 Małgorzata Marcelina Maria 2 Marietta Martyna Melania Michalina Milena Monika Nadia Natalia 5 Natasza Nikola Nina Oliwia 5 Paula Paulina 2 Patrycja Pola 3 Rozalia Sara Urszula Weronika 2 Wiktoria 3 Vanessa Zuzanna 7 Zofia 5 Eleni Anna Hanna Janina Klara Mia Paula Magdalena Oliwia Krystyna Luka Adam Liam Adam Franciszek Maciej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lily-beth Re: Imiona styczeń-marzec 2014 pr. klinika 08.11.14, 11:32 Ciekawe, jakiej narodowości są Luka, Liam, Sasza i Vanessa. Z podwójnych imion pasuje mi tylko Franciszek Maciej i Paula Magdalena. Oliwia Krystyna - dwa imiona z całkiem różnych parafii, Eleni Anna i Hanna Janina cierpią na nadmiar literki N, a Klara Mia zlewa mi się w Klaramię. Odpowiedz Link Zgłoś
florianne Re: Imiona styczeń-marzec 2014 pr. klinika 08.11.14, 18:01 Franciszka i Jonasz cieszą najbardziej. 12 Kubusiów-no ileż można . Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezna_pani1 Re: Imiona styczeń-marzec 2014 pr. klinika 10.11.14, 13:05 Na tej liście jest wiele ciekawych imion. Co do Luki, czyli "polskiego", wyobraziła sobie scenkę. Potencjalny pracodawca matki: Skąd ta luka w pani życiorysie? Matka Luki: Bo wychowywałam (swojego syna) Lukę. Problematyczne imię. Odpowiedz Link Zgłoś