dorianne.gray Re: Mój prywatny zasób imion do wyboru 19.12.05, 23:31 Rany boskie..... Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Mój prywatny zasób imion do wyboru 20.12.05, 10:14 To nie jest wątk o ranach boskich ;-P No cóż, podobne mam zdanie na temat Leny (tzn. "rany boskie"), więc jak widać gusta mamy po prostu rożne. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Roch 22.01.06, 00:43 Dopisuję Rocha - właśnie się dowiedzieliśmy o takim przodku z rodziny mojego M. Odpowiedz Link Zgłoś
n.ataleczk.aa Re: Mój prywatny zasób imion do wyboru 09.09.22, 21:49 Witaj Gaudencjo ☺️ Czy po tak wielu latach wspominana lista uległa jakimś modifykacjom? Bardzo mnie to ciekawi. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Mój prywatny zasób imion do wyboru 11.09.22, 00:36 Witaj Ta lista dotyczyła dziecka od 3 lub 4 wzwyż (w zależności od płci pierwszych potomków), ale nie mam tyle dzieci. Liczba dzieci pozostaje niezmienna od czasu założenia tamtego wątku, a ponieważ mam już raczej zerowe szanse na posiadanie 3, 4 i więcej dzieci, więc i aktualnością listy się nie zajmowałam... Odpowiedz Link Zgłoś
n.ataleczk.aa Re: Mój prywatny zasób imion do wyboru 11.09.22, 10:38 Bardzo mi przykro w takim razie i przepraszam za pytanie. Mam nadzieję, że u Ciebie wszystko w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Mój prywatny zasób imion do wyboru 11.09.22, 14:05 Jak najbardziej, poza tym, że kiedyś myślałam o większej gromadce dzieci, a mam jedno. Może jednak to i lepiej, bo nie wiem, czy typowy introwertyk byłby szczęśliwy w takim ruchu, jaki powstaje w wielodzietnych rodzinach Odpowiedz Link Zgłoś