justii23 27.06.17, 10:42 Przez przypadek weszłam na forum ot skierował mnie link jak szukałam opinii i wypowiadała się tam mama 6 pociech wiek od 4 do 10 lat: 1. Piotr Gabriel 2. Aniela Flora 3. Maciej Gabor 4. Melania Flawia 5. Lilianna Hortensja 6. Wojciech Daniel Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bo_gna Re: podejrzane na forum 27.06.17, 11:23 Najbardziej mi się podoba Aniela Flora i Melania Flawia, jak pięknie Lilianna Hortensja - trochę zbyt kwiatowo. Chłopcy tacy bardziej zwyczajni, nie zwracają uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
paula.anna Re: podejrzane na forum 27.06.17, 12:21 Myślałam, że wykryłaś jakiś spisek, wirtualne dzieci, coś budzi twoje podejrzenia Odpowiedz Link Zgłoś
justii23 Re: podejrzane na forum 27.06.17, 13:11 hahaha nie ale już sam fakt 6 dzieciaczków w takim odstępie czasu wzbudził moje zainteresowanie, a że imiona rzucające się w oczy to myślę podzielę się linku do forum nie znam ale było coś w sensie fajna mama czy cos Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: podejrzane na forum 27.06.17, 15:53 Też tak myślałam Co do imion, to faktycznie u chłopców wieje nudą (może poza Gaborem, który jednocześnie zupełnie mi się nie podoba). Imiona dziewczynek w porządku, choć dla mnie te duety jakieś takie kiepskawe. Inaczej bym je chyba połączyła. Odpowiedz Link Zgłoś
lily-beth Re: podejrzane na forum 27.06.17, 17:58 A mnie ie rzuciło w oczy, że dwóch chłopców ma na drugie Gabriel - jeden w polskiej, a drugi w węgierskiej wersji - ale swoją drogą Gabora bardzo lubię. Ciekawe czy jeden rodzic wybierał dla córek, a drugi dla synów, bo imiona dziewczyn takie ciekawe, a u chłopaków nuda. Odpowiedz Link Zgłoś