Dodaj do ulubionych

podejrzane na forum

27.06.17, 10:42
Przez przypadek weszłam na forum ot skierował mnie link jak szukałam opinii i wypowiadała się tam mama 6 pociech wiek od 4 do 10 lat:

1. Piotr Gabriel
2. Aniela Flora
3. Maciej Gabor
4. Melania Flawia
5. Lilianna Hortensja
6. Wojciech Daniel
Obserwuj wątek
    • bo_gna Re: podejrzane na forum 27.06.17, 11:23
      Najbardziej mi się podoba Aniela Flora i Melania Flawia, jak pięknie smile Lilianna Hortensja - trochę zbyt kwiatowo. Chłopcy tacy bardziej zwyczajni, nie zwracają uwagi.
    • paula.anna Re: podejrzane na forum 27.06.17, 12:21
      Myślałam, że wykryłaś jakiś spisek, wirtualne dzieci, coś budzi twoje podejrzenia wink
      • justii23 Re: podejrzane na forum 27.06.17, 13:11
        hahaha nie tongue_out ale już sam fakt 6 dzieciaczków w takim odstępie czasu wzbudził moje zainteresowanie, a że imiona rzucające się w oczy to myślę podzielę się wink linku do forum nie znam ale było coś w sensie fajna mama czy cos wink
      • dalenia Re: podejrzane na forum 27.06.17, 15:53
        Też tak myślałam wink

Co do imion, to faktycznie u chłopców wieje nudą (może poza Gaborem, który jednocześnie zupełnie mi się nie podoba). Imiona dziewczynek w porządku, choć dla mnie te duety jakieś takie kiepskawe. Inaczej bym je chyba połączyła.
    • lily-beth Re: podejrzane na forum 27.06.17, 17:58
      A mnie ie rzuciło w oczy, że dwóch chłopców ma na drugie Gabriel - jeden w polskiej, a drugi w węgierskiej wersji - ale swoją drogą Gabora bardzo lubię.
      Ciekawe czy jeden rodzic wybierał dla córek, a drugi dla synów, bo imiona dziewczyn takie ciekawe, a u chłopaków nuda.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wybierz imię dla dziecka

Sprawdź co znaczą nasze imiona, skąd pochodzą, kto sławny je nosił lub nosi.