masza12345678 21.06.18, 20:44 A co myślicie o takim imieniu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miraflores5 Re: Hermella- imie dla dziewczynki 21.06.18, 21:48 A co to za imię? Interesuję się imionami, i poznałam już wiele różnych, ale o Hermelli jeszcze nie słyszałam. Nie podoba mi się. Nie podobają mi się imiona z końcówką-lla, Mirella, Ornella, są dla mnie pretensjonalne, za wyjątkiem Stelli Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_96 Re: Hermella- imie dla dziewczynki 25.06.18, 21:21 Ja też nie lubię takich imion. Izabella jest jeszcze OK, chociaż chyba wolę wersję z jednym "l". No i Bella śliczna, ale za granicą . Wszelkie Mirelle, Ornelle, Arabelle na polskim gruncie odbieram jako pretensjonalne. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_96 Re: Hermella- imie dla dziewczynki 25.06.18, 21:24 Stella też bardzo ładna, ale za bardzo kojarzy mi się z klaczą wujka (bardzo osobiste skojarzenie). Piękne, ale nie moja bajka i córce nie nadałabym raczej. A co do Hermelli, to nie podoba mi się w ogóle, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Hermella- imie dla dziewczynki 25.06.18, 18:45 Jest takie imię w ogóle? Nawet behindthename go nie zna. MSZ pretensjonalne i nie warto go tworzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
mebloscianka_dziadka_franka Re: Hermella- imie dla dziewczynki 26.06.18, 11:37 Moim zdaniem jest dość koszmarne. Odpowiedz Link Zgłoś
rosynanta Re: Hermella- imie dla dziewczynki 26.06.18, 12:29 Dla mnie brzmi trochę jak nazwa bakterii, Salmonella, Shigella, te klimaty Jakoś nie bardzo. To jakaś przekształcona Hermia/Hermiona? Odpowiedz Link Zgłoś
paula.anna Re: Hermella- imie dla dziewczynki 26.06.18, 13:30 Istnieje czy nie- nie podoba mi się. Odpowiedz Link Zgłoś