maja0921 08.06.21, 07:02 Hej dziewczyny Pytanie teoretyczne (nie jestem w ciąży) Które imię męskie najbardziej pasuje Wam do Diany/najbardziej Wam się podoba z poniższej listy Kopiuję moją 15 ulubionych imion na dzień dzisiejszy 1. Fryderyk 2. Leonard 3. Samuel 4. Maksymilian 5. Gabriel 6. Aleksander 7. Nataniel 8. Daniel 9. Ksawery 10. Maksym 11. Aleksy 12. Konstanty 13. Michał 14. Fabian 15. Stanisław Z góry dzięki za Wasze opinie/komentarze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chayah Re: Imię męskie 08.06.21, 08:31 Mnie najbardziej podoba się Fryderyk i Stanisław (to są imiona z mojego "top"), Leonard też jest mi bliski 🙂 Podobają mi się też Aleksander (ale w moim rejonie robi się popularny), Michał (ale w moim rejonie jest wysyp Michałków) i Daniel. Reszta dla mnie neutralna 🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
martalucja2 Re: Imię męskie 08.06.21, 19:23 Najbardziej podoba mi się Maksym, Gabriel oraz Aleksander. Myślę, że te imiona psują do Diany. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Imię męskie 27.06.21, 16:24 Hej Do Diany najbardziej pasują mi: Samuel, Fabian i Ksawery. A najbardziej podobają mi się: Fryderyk, Samuel, Ksawery, Konstanty. Gdybym miala z nich wybierać dla swojego syna, to wybierałabym między Fryderykiem a Konstantym. Odpowiedz Link Zgłoś