emnilda.wolna Re: Ludzkie imiona zwierzakow 23.02.24, 14:16 Harry - rasa groźna, biały Odpowiedz Link Zgłoś
emnilda.wolna Re: Ludzkie imiona zwierzakow 23.02.24, 14:16 emnilda.wolna napisała: > Harry - rasa groźna, biały Oczywiście pies. Odpowiedz Link Zgłoś
emnilda.wolna Re: Ludzkie imiona zwierzakow 24.02.24, 07:24 kocynder napisała: > Heniutek po prostu! Heniutek z mordem w oczach... Odpowiedz Link Zgłoś
kocynder Re: Ludzkie imiona zwierzakow 24.02.24, 08:46 Znałam kiedyś Dogo Argentino imieniem Ciapuś... Zdjęcie z netu, dla pokazania rasy Odpowiedz Link Zgłoś
sulimira Re: Ludzkie imiona zwierzakow 24.02.24, 11:17 😂. Mam w okolicy takie dwa, ale niestety obydwa rzucaja sie na inne psy. Jest jeszcze suczka , zapomnialam, ona jest przyjazniejsza Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja OT - dog argentyński 11.10.24, 18:21 Jest taki film, Bombon. El Perro w reżyserii Carlosa Sorína, o dogu argentyńskim, który nie chciał zostać reproduktorem. Całkiem niezły, OIP. Odpowiedz Link Zgłoś
emnilda.wolna Re: OT - dog argentyński 11.10.24, 19:21 Widziałam, choć poza psem i jego panem nic nie zapamiętałam. Odpowiedz Link Zgłoś
decadent46 Re: Ludzkie imiona zwierzakow 23.02.24, 20:18 Warszawskie ZOO pożegnało niedawno fokę Sławę. Bardzo lubię imię Sława. Kojarzy mi się ze Sławą Przybylską Odpowiedz Link Zgłoś
aequoreavictoria Re: Ludzkie imiona zwierzakow 23.02.24, 20:33 Ja też lubię, jak będę miała 2 córki, to druga będzie Sława (pierwsza Żywia). Odpowiedz Link Zgłoś
sulimira Re: Ludzkie imiona zwierzakow 27.04.24, 01:18 Piekny zestaw: Zywia i Slawa Odpowiedz Link Zgłoś
decadent46 Re: Ludzkie imiona zwierzakow 17.03.24, 20:51 Suczka Lena Jeż Franek Królik Borys (mam nadzieję, że jeszcze nie wymieniałam?) Odpowiedz Link Zgłoś
decadent46 Re: Ludzkie imiona zwierzakow 28.03.24, 13:34 Eric - pitbull uratowany przez pracowników organizacji działającej na rzecz zwierząt Odpowiedz Link Zgłoś
sulimira Re: Ludzkie imiona zwierzakow 28.03.24, 18:50 Biedaczysko, mam nadzieje, ze znajdzie swoja szczesliwa rodzine Odpowiedz Link Zgłoś
emnilda.wolna Re: Ludzkie imiona zwierzakow 26.04.24, 22:45 Sophie - 11 lat, pies Nicka Lewisa, youtubera z Vancouver (zajmuje się projektowaniem wnętrz) Odpowiedz Link Zgłoś
sulimira Re: Ludzkie imiona zwierzakow 27.04.24, 01:10 Nie slyszalam wczesniej Sophie, ale nie zdziwila mnie. Chyba jeszcze nie wspominalam o Tomie, bull terrier, ktory duzo podrozuje. Odpowiedz Link Zgłoś
emnilda.wolna Re: Ludzkie imiona zwierzakow 27.04.24, 10:25 > Nie slyszalam wczesniej Sophie, ale nie zdziwila mnie. Mnie też nie. Pomyślałam, że to taka kanadyjska Sonia. Odpowiedz Link Zgłoś
misha.parajanov Re: Ludzkie imiona zwierzakow 11.05.24, 10:23 Z Facebooka: - chomik Robert - suczki Zuza i Ksenia Koleżanka na swojego psa Atosa mówi Tosiek. Jeden z dwóch niedźwiedzi polarnych, które niedługo mają opuścić warszawskie ZOO, to Gregor. Urodził się w Norymberdze, a teraz ma zamieszkać w Czechach. Odpowiedz Link Zgłoś
sulimira Re: Ludzkie imiona zwierzakow 11.05.24, 20:39 Uwielbiam zdrobnienie Tosiek Odpowiedz Link Zgłoś
aequoreavictoria Re: Ludzkie imiona zwierzakow 12.05.24, 13:29 Lodzia - brązowy pudelek Odpowiedz Link Zgłoś
sulimira Re: Ludzkie imiona zwierzakow 12.05.24, 21:02 Swietnie pasuje, podoba mi sie- bardzo oryginalnie Odpowiedz Link Zgłoś
emnilda.wolna Re: Ludzkie imiona zwierzakow 26.05.24, 11:27 Liza - suczka z Krakowa, która nie przeżyła spotkania z dzikiem (z prasy) Odpowiedz Link Zgłoś
kocynder Re: Ludzkie imiona zwierzakow 26.05.24, 12:07 Amelia - papużka Bartłomiej - kot Odpowiedz Link Zgłoś
misha.parajanov Re: Ludzkie imiona zwierzakow 12.06.24, 11:37 Chomiki Olaf i Sebastian Odpowiedz Link Zgłoś
sulimira Re: Ludzkie imiona zwierzakow 12.06.24, 22:43 Super imiona dla chomikow Odpowiedz Link Zgłoś
sulimira Re: Ludzkie imiona zwierzakow 12.06.24, 22:42 Jakos mi ta Baska nie pasuje do tego psa Odpowiedz Link Zgłoś
misha.parajanov Re: Ludzkie imiona zwierzakow 23.06.24, 11:19 Krzyś - pies czekający na adopcję w jednym ze schronisk w południowej Polsce Mati - kot uratowany przez organizację działającą na rzecz praw zwierząt d Odpowiedz Link Zgłoś
misha.parajanov Re: Ludzkie imiona zwierzakow 02.07.24, 22:46 Pozbierane z forum "Koty, kocury, kociaki". Wpisy są dość stare, wiele z tych kotów było już dość wiekowych, niektóre są już za Tęczowym Mostem: - dwóch Maćków - Ophelia (tak pisana) - Melania - trzech Kacprów - trzech Mietków - Eugeniusz (właścicielka miała też świnkę morską Matyldę) - Maurycy - Tymoteusz - Jaś - Fredzio - Lucek - Aniela - Theodor (tak pisany) - Czesław - dwie Nele - Bartek - Leon - Feluś - Rysio - Zuzia - Franek - Makary - Helenka - Malwina - Lucyna (zwana Lucyferem - lubiła broić ) - Stefan (spotykam dużo kotów o tym imieniu - całe szczęście, że lubię koty...) - Bastian - Wilhelm - Edyta - Tosia - Monia (później przemianowana na Mońka - pomyłka przy określaniu płci) Odpowiedz Link Zgłoś
sulimira Re: Ludzkie imiona zwierzakow 03.07.24, 05:37 Dla kota podobaja mi sie imion: Bastian, Rysio, Felus, Franek, Fredzio i Ophelia dla jakiegos puchacza Odpowiedz Link Zgłoś
misha.parajanov Re: Ludzkie imiona zwierzakow 15.07.24, 21:21 Wojtek - bocian, który od kilku tygodni regularnie przylatuje na jedną ze stacji benzynowych w Piszu Emilka - kotka z Czerwionki-Leszczyny, niestety została uśpiona Odpowiedz Link Zgłoś
emnilda.wolna Re: Ludzkie imiona zwierzakow 02.10.24, 23:17 sulimira napisała: > Pasuje mu ten Wojtek Też tak pomyślałam. Chyba kojarzy się z Kajtkiem z "Kajtkowych przygód". Odpowiedz Link Zgłoś
sulimira Re: Ludzkie imiona zwierzakow 16.07.24, 05:31 Amanda- szczeniak w schronisku pod Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
emnilda.wolna Re: Ludzkie imiona zwierzakow 20.07.24, 23:35 Igor - pies przedsiębiorców z Opola Odpowiedz Link Zgłoś
misha.parajanov Re: Ludzkie imiona zwierzakow 20.07.24, 23:43 Czesław - pies, od kilku dni za Tęczowym Mostem Teodor - pies autorki bloga "Z pamiętnika Owcy - by Teodor Owiec" , od roku za Tęczowym Mostem Odpowiedz Link Zgłoś
emnilda.wolna Re: Ludzkie imiona zwierzakow 06.08.24, 23:29 Henio - pies z Dąbrowy Górniczej Mirka - chihuahua z Katowic Odpowiedz Link Zgłoś
emnilda.wolna Re: Ludzkie imiona zwierzakow 02.10.24, 23:19 > Mirka - chihuahua z Katowic Z perspektywy czasu: zaskakujące. Choć można jeszcze bardziej kontrastowo, np. nazwać chihuahuę Wiesia. Odpowiedz Link Zgłoś
sulimira Re: Ludzkie imiona zwierzakow 07.08.24, 08:15 Amanda- szczeniak w schronisku w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
emnilda.wolna Re: Ludzkie imiona zwierzakow 09.08.24, 16:24 Neron - pies z dzieciństwa Krystyny Sienkiewicz Odpowiedz Link Zgłoś
misha.parajanov Re: Ludzkie imiona zwierzakow 09.08.24, 16:43 Miałam książkę, w której bohater chciał zmienić imiona swoich psów na Neron i Tyberiusz. Żona nie zaakceptowała tych propozycji, tłumacząc, że obaj władcy byli postaciami negatywnymi. Ostatecznie skończyło się na Elvisie i Winstonie (na cześć Presleya i Churchilla) 😆 Odpowiedz Link Zgłoś
emnilda.wolna Re: Ludzkie imiona zwierzakow 09.08.24, 16:30 Janulka - pies (jamnik?) Krystyny Sienkiewicz Odpowiedz Link Zgłoś