nafta888 Re: Numerologiczne znaczenie imion II 03.01.05, 14:15 Jeśli masz czas to prosze o imie Natalia, Arkadiusz,Dawid i Aleksy. Z góry dziekuje =) Odpowiedz Link Zgłoś
webby Re: Numerologiczne znaczenie imion II 03.01.05, 23:23 Witam Chcemy dać na imię naszej córeczce KARINA,więc ciekawa jestem jakie jest znaczenie tego imienia.Jeśli mogę... A co do Wioletta i Krzysztof...Może też się czegoś ciekawego dowiem...? Pozdrawiam) Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: Numerologiczne znaczenie imion II 07.01.05, 12:03 A mogę prosić GERARD? dzieki pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mag-da Re: Numerologiczne znaczenie imion II 08.01.05, 15:57 A co ciekawego o imieniu Henryk? Odpowiedz Link Zgłoś
bioo Małgorzata Anna??? 11.01.05, 14:54 nie znalazłam nigdzie nic o Małgosi ;o) a tak ma na imie mój Skarb największy, ponad półroczny już!!!! pozdrawiamy cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
mary.austin Re: Numerologiczne znaczenie imion II 12.01.05, 19:35 Jeśli chęci i czas Ci na to pozwolą , to bardzo proszę, napisz parę słow na temat imion: Dorota, Bronisław, Waldemar. Pozdrawiam,gratulując wytrwałości Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs mary.austin 13.01.05, 17:28 te imiona, które już zdażyliście podać, postaram się jeszcze opracować Tylko nastepnych już poprosze nie dorzucać... Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Stop :) -- więcej nie dam rady! 13.01.05, 14:01 darujcie, ale nie dam rady już nic więcej opracować. Postaram się w miarę wolnego czasu odpowiedzieć na to, co już jest (choć obiecać nie mogę), ale nie dorzucajcie mi już nic ponadto... Pozostałym mogę polecić jedynie sprawdzenie sobie daty urodzenia na mojej stronie Odpowiedz Link Zgłoś
mary.austin Re: Stop :) -- więcej nie dam rady! 13.01.05, 14:32 Szkoda, poczekam na lepsze czasy )) Pozdrawiam gorąco. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiawm Do Ewy!!! 16.01.05, 19:46 Jakbys mogla opracować jeszcze te imiona co nie są opracowane w poscie Numerologia I. Bardzo mi na tym zależy, bo czekam już od 22.grudnia i nie tylko ja. Więc jeżeli nie sprawi to pani trudności to proszę o odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: Do Ewy!!! 19.01.05, 20:24 problem w tym, że sprawia mi to trudnośc - znalezienie czasu na interpretację. Tego jest naprawdę dużo, a ja pracuję... Ale kiedy będę mogła, odpowiem na wszystko. jeśli (?) pozdrowienia Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
marzec7 Re: Numerologiczne znaczenie imion II 04.02.05, 21:53 Planuje nadać mojej córeczce imię Milena. Czy mogłabym prosić o informacje na ten temat. Dzięki Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
pati.zop78 Re: Numerologiczne znaczenie imion II 10.06.05, 00:26 moje dziecko nie ma polskiego imienia (Rizvan). czy mozesz cos o nim powiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
berta333 Re: Numerologiczne znaczenie imion II 10.06.05, 12:09 Poproszę info o następujących imionach: Antoś (Antoni), Julek (Julian) - którą formę bierze Pani pod uwage przy obliczeniach? Dodatkowo poproszę dla imion: Kamil, Szymon, Miłosz i Jakub. Dziękuję i pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
mercka Re: Numerologiczne znaczenie imion II 20.07.05, 23:38 AMANDA - mozesz mi cos powiedziec na temat tego imienia , nigdy nie dochodzilam skad sie wzielo te imie... Pozdrawiam Mercedes Odpowiedz Link Zgłoś
kirkea Re: Tomira, Marta 22.07.05, 10:03 Proszę o wyjaśnienie dotyczące imion: Tomira, marta, Witosz... piękne dzięki Odpowiedz Link Zgłoś