misunia24 12.11.04, 11:02 WIKTOR, SZYMEK CZY RAFAŁ?KTORE Z TYCH IMION SIĘ WAM NAJBARDZIEJ PODOBA? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: WIKTOR,SZYMEK CZY RAFAŁ? 12.11.04, 11:03 Mi dokładnie w tej kolejności w której wymieniłaś. Najbardziej Wiktor, potem Szymon, który jest też bardzo ładnym imieniem, a zupełnie nie podoba mi się Rafał. Odpowiedz Link Zgłoś
tatjana Re: WIKTOR,SZYMEK CZY RAFAŁ? 12.11.04, 11:13 Dlaczego tak krzyczysz? Mnie najbardziej podoba się Wiktor. Szymon też może być, ale Szymek odpada, brr Rafał też niezłe, fajnie mi się kojarzy Odpowiedz Link Zgłoś
szczekuszka Re: WIKTOR,SZYMEK CZY RAFAŁ? 12.11.04, 11:26 Wiktor. Ewentualnie Szymon. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: WIKTOR,SZYMEK CZY RAFAŁ? 12.11.04, 13:29 Wiktor Rafal Szymon mi sie wogole nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
chuda_w-w Re: WIKTOR,SZYMEK CZY RAFAŁ? 12.11.04, 13:50 1. Wiktor - moim zdaniem naładniejsze z tych które wymieniłas 2. Szymon - dla mnie jest neutralne 3. Rafał - nie podoba mi się Odpowiedz Link Zgłoś
staua Re: WIKTOR,SZYMEK CZY RAFAŁ? 14.11.04, 18:37 Ta sama kolejnosc, co u Abieli. Niestety u mnie Wiktor odpada, bo maz nie chcialby za nic tak nazwac synka, szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
grekaa Re: WIKTOR,SZYMEK CZY RAFAŁ? 15.11.04, 11:04 Szymon, Szymuś - o tak! jak najbardziej błagam byle nie Szymek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aneta157 Re: WIKTOR,SZYMEK CZY RAFAŁ? 15.11.04, 11:22 Wiktor,potem Szymon, a na końcu Rafał - chociaż wszystkie 3 imiona sa o.k Odpowiedz Link Zgłoś
cysia.b Re: WIKTOR,SZYMEK CZY RAFAŁ? 15.11.04, 11:29 Wiktor potem Rafał Szymon mi się nie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
misunia24 Re: WIKTOR,SZYMEK CZY RAFAŁ? 15.11.04, 15:36 dzieki za odpowiedz.Pisałam w imieniu kuzynki,która zdecydowała sie na Wiktora.Termin porodu ma na 30 listopada.Tylko nie wiem jak zdrabniać to imię: Wiktorek , Wikuś? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
monika.obara Re: WIKTOR,SZYMEK CZY RAFAŁ? 17.11.04, 13:09 ja juz prawie zdecydowałam ze swojemu chłopcu dam na imię Wiktor, zdrobnienia to Witek i Wituś - informacje z różnych Ksiąg Imion. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: WIKTOR,SZYMEK CZY RAFAŁ? 17.11.04, 15:15 monika.obara napisała: > ja juz prawie zdecydowałam ze swojemu chłopcu dam na imię Wiktor, zdrobnienia > to Witek i Wituś - informacje z różnych Ksiąg Imion. Faktycznie, mam znajomego Wiktora, na ktorego mówi się Witek. Odpowiedz Link Zgłoś
reirei Re: WIKTOR,SZYMEK CZY RAFAŁ? 17.11.04, 22:51 mój menszczyzna ma na imię Wiktor-rodzina na niego mówi: Wiktorek, Wikuś, Wiki, Wiku, nikt na niego nigdy nie mówił Witek-dla mnie to zdrobnienie zawsze kojarzyło się z Witoldem. Ale jak tobie się podoba to twój mały Wiktor może być też Witkiem pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: WIKTOR,SZYMEK CZY RAFAŁ? 16.11.04, 10:37 Najładniejsze z tych trzech to wg Szymon, pozniej Rafał a na koncu Wiktor. Pa Madzia Odpowiedz Link Zgłoś
j04nn4 Re: WIKTOR,SZYMEK CZY RAFAŁ? 18.11.04, 15:07 ja dam swojemu Wiktor zawsze nam podobalo sie to imie jezeli ofc bedzie chlopak bo jesli dziewczynka oliwia albo klaudia narazie jestem w 5 tyg Odpowiedz Link Zgłoś