128ju 21.06.24, 23:00 Trojaczki z tik-toka: Victor, Valentino i Viviana (2 lata). Niestety nie wiem jaki kraj. Gdybym musiała taki zestaw nazwać na jedną literę, to: Gerwazy, Gilbert i Gertruda. Gdyby na różne: Gerwazy, Hieronim i Teresa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
remigia1 Re: Trojaczki V 22.06.24, 03:44 Mi się najwięcej imion podoba na literę L, w związku z tym byliby: Leonard, Ludwika i Lawinia Odpowiedz Link Zgłoś
aequoreavictoria Re: Trojaczki V 22.06.24, 10:44 Tacjanna, Tomira i Teodor Mojmira, Marcjanna i Miłowit Wanda, Waleria i Witold Anastazja, Augusta i Anatol Odpowiedz Link Zgłoś
misha.parajanov Re: Trojaczki V 22.06.24, 15:09 Moja trójeczka: Felicja, Florentyna (albo Flora) i Fryderyk 😆 Odpowiedz Link Zgłoś
annthonka Re: Trojaczki V 22.06.24, 16:08 Jeżeli ma być dwóch cłopców i dziewczynka to: Augustyna, Albin i Anatol - zestaw idealny Eliza, Eugeniusz i Eustachy Janina, Julian i Jerzy Kalina, Kazimierz i Konstanty Miłosława, Maurycy i Makary Wanda, Władysław i Witold Odpowiedz Link Zgłoś
losninos Re: Trojaczki V 25.06.24, 18:07 Alfred, Aleksander, Anastazja Edgar, Alfred i Gloria Odpowiedz Link Zgłoś
misha.parajanov Re: Trojaczki V 25.06.24, 19:53 Edgar, Alfred i Gloria - zarąbisty zestaw 🤩 Odpowiedz Link Zgłoś
sulimira Re: Trojaczki V 25.06.24, 21:39 Dalibor, Dargorad i Damroka Dalwin, Dobrutro i Dobrawa Blizbor, Bronimir i Bronislawa Barnim, Boleczaj i Bogna Namir, Ninogniew i Niestanka Kajmir, Krzesimir i Kalina Jaczemir, Jaksa i Jagna Lubomir, Laliczaj i Lelislawa Toligniew, Tytus i Tomila Sambor, Snowid i Sulislawa Radogost, Radzimir i Roswita Zawisza, Zbigniew i Zdzislawa Odpowiedz Link Zgłoś
remigia1 Re: Trojaczki V 26.06.24, 07:38 jeszcze garść moich propozycji: Albert, Adela i Alina Diana, Dobromir i Damazy Emma, Edward i Emil Gerard, Gaja i Gemma Kornelia, Ksawery i Klemencja Marcela, Miłgost i Miłosława Odpowiedz Link Zgłoś
sulimira Re: Trojaczki V 26.06.24, 08:30 Wanda, Wladyslaw i Witold Wisulka, Wincenty i Witoslaw Mojmira, Mieszko i Mezamir Mironiega, Myslibor i Milowit Taida, Tomir i Telesfor Nikandra, Nicefor i Nadar Odpowiedz Link Zgłoś