cwiatooschec 24.12.04, 07:43 SKŁADAM WAM NAJSERDECZNIEJSZE ŻYCZENIA WIGILIJNE! Oto nowonarodzone dzieciaczki w Toruniu: Chłpocy: Paweł 2x Piotr 2x Mateusz 2x Adrian Emil Hubert Jakub Kacper Kamil Mikołaj Miłosz Szymon Tomasz Dziewczynki: Klaudia 2x Wiktoria 2x Amelia Hanna Izabela Kalina Nadia Natalia Oliwia Jest jeszcze jedna dziewczynka, niestety bez wybranego imienia. Z imion rzadziej nadawanych pojawiła się dziś Kalina i Emil. A to jest moje Szczęście: Marcel, czyli Misiek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lukrecja_mniam Re: WnŚ, Toruń, 24.12.2004 24.12.04, 11:10 Bardzo lubie imie Kalina. chyba ze wzgledu na Kaline Jedrusik. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaj1 Re: WnŚ, Bydgoszcz, 24.12.2004 28.12.04, 22:20 A ja miałam w tym tygodniu okazję przeglądać imiona nadane w Bydgoszczy. Oprócz standardowych Julii i Wiktorii moją uwagę zwrócił chłopczyk - Lubomir Eligiusz.To chyba zdecydowanie najbardziej oryginalne imiona z dotychczas pojawiających się w naszych regionalnych zestawieniach. Odpowiedz Link Zgłoś