emi28 03.06.05, 18:54 Śpieszę się podzielić najświeższym odkryciem . Pod moimi oknami biega Dżastin. Blondasek dwuletni. Opiekuje się nim na oko trzynasto - czternastoletnia siostra, Karolina. Są z mojej miejscowości (upewniłam się podejrzewając min. tatę obcokrajowca). Pojęcia nie mam, jak to imię zostało w urzędzie zapisane, więc podaję, jak słychać. Jak Wam się podoba? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emi28 Re: Dżastin :) 03.06.05, 21:43 Ano nie - zapytałam. Siostra twierdzi, że Dżastin. Odpowiedz Link Zgłoś
cynta Re: Dżastin :) 04.06.05, 01:03 emi28 napisała: > Ano nie - zapytałam. Siostra twierdzi, że Dżastin. Zapytaj przy okazji jakie nazwisko nosi ten chlopczyna, bardzo to nieladnie ale moze jeszcze bardziej sie posmiejemy! Odpowiedz Link Zgłoś
emi28 Re: Dżastin :) 04.06.05, 14:51 He he, obawiam się, że nie starczy mi bezczelności .Zresztą dzisiaj już go nie widzę. Ale może jeszcze się pojawi Odpowiedz Link Zgłoś
itymonka Re: Dżastin :) 03.06.05, 22:41 hmm Dżastin pieknie a zdrobnienie Dżastinek Odpowiedz Link Zgłoś
theodorka Re: Dżastin :) 04.06.05, 08:50 Gwarantuję, że to siostra wybrała mu to imię Inspirację pewnie zaczerpnęła z telewizji... PS. I o to, kto mu to imię wybrał, też zapytaj! Będzie ciekawie Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_b Re: Dżastin :) 04.06.05, 10:26 Gaudencjo monitor oplułam przez Ciebie )))))))) gaudencja napisała: > Albo Dżasio, Dżasiek, Dżasiu Odpowiedz Link Zgłoś
ajlii Re: Dżastin :) 03.06.05, 23:30 Ja znam jednego Dżastina Ma śliczne czerwone ślepka, waży jakieś 75 dag i jest tak gruby że biedna właścicielka-lekarz weterynarii musiała mu usuwać odciski na łapach... Odpowiedz Link Zgłoś
mynia_pynia Re: Dżastin :) 04.06.05, 14:56 Załamałam się ale nie imieniem, tylko Wami. Jak tak można obgadywać, jak Ci się nie podoba imię i chcesz sobie poużywać to idź do rodziców tego chłopca i zaśmiej się im w twarz. Jak dorosły może być tak okrutny i śmiać się z dziecka za plecami, nie z rodziców tylko właśnie z dziecka!!! Mi to imie też do gustu mie przypadło ale tak samo jaki imiona: Jan, Kacper, Paweł, Józef, Dominik. Maciej, Tomasz itp Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Dżastin :) 04.06.05, 16:32 mynia_pynia napisała: > Jak tak można obgadywać, jak Ci się nie podoba imię i chcesz sobie poużywać to > idź do rodziców tego chłopca i zaśmiej się im w twarz. Obawiam się, że nie znamy ich adresu, a też i możemy być dosyć daleko od nich (np. cynta). > Jak dorosły może być tak okrutny i śmiać się z dziecka za plecami, nie z > rodziców tylko właśnie z dziecka!!! Przeciez z rodziców? Dlaczego uważasz, ze z dziecka??!! > Mi to imie też do gustu mie przypadło ale tak samo jaki imiona: Jan, Kacper, > Paweł, Józef, Dominik. Maciej, Tomasz itp Jest subtelna różnica między Kacprem a Dżastinem. Kacper nie musi się podobać, ale Dżastin brzmi żałośnie (dla dziecka rodziców polskich, mieszkajacego w Polsce). No, chyba ze ma na imię Justyn, a tylko dla żartu mówią do niego Dżastin. Odpowiedz Link Zgłoś
emi28 Re: Dżastin :) 04.06.05, 17:19 Ja się nie śmieję, ja się uśmiecham. I nie mam poczucia, że to śmiech z dziecka. Nie będę śmiała się rodzicom w twarz, bo niby dlaczego miałabym robić im przykrość? Okrucieństwem, głupotą i bezczelnością byłoby chyba śmiane się im w twarz, nie sądzisz? W ten sposób ich to raczej nie dotyka. I co zresztą ich obchodzi moja opinia?? ,Ale forum jest po to, by na ten temat rozmawiać. No więc rozmawiamy, z uśmiechem. Swoją drogą mnie też nie podoba się wiele imion, min. lubiane tu - Fabian i Tymon, a obok nich także Dżastin. Odpowiedz Link Zgłoś
reynevan_a Re: Dżastin :) 07.06.05, 16:09 Na bank imie wybrała mu siostra, pewnie pokój ma oblepiony plakatami Justina Timberlake Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Dżastin :) 31.10.05, 23:39 Straszne, nie podoba mi sie ani w PL ani w Niemczech, gdzie co chwila slysze mamusie wolajace "Szastina" Odpowiedz Link Zgłoś
mika_007 Re: Dżastin :) 15.11.05, 16:44 ooo dżizas ...biedny Dżastin ci rodzice to chyba bez wyobraźni-przecież on kiedyś będzie dorosły i do pracy pójdzie -z takim imieniem nikt na poważnie go nie weźmie Odpowiedz Link Zgłoś
mamaanieli Re: Dżastin :) 15.11.05, 18:29 hehe - uśmiał się mój 7-tygodniowy Justynek (przez jot) Odpowiedz Link Zgłoś
jml07 Re: Dżastin :) 16.11.05, 13:12 fuj! Ciekawa jestem jakie jego rodzice mają imiona... Wydaje mi sie im kto bardziej zakompleksiony tym bardziej "orginalne" imię dla swej pociechy wymysla. Bardzo mnie interesuje jak mają na imię matki wszystkich Nikoli i Otylli i Kryspinów Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Dżastin :) 16.11.05, 15:35 Naprawde uwazasz, ze Dżastin i Nikola to to samo, co Otylia i Kryspin?? Odpowiedz Link Zgłoś
etre2 Re: Dżastin - Ughhh 16.11.05, 15:55 "Widocznie" przyszla kolej aby w polskiej mowie nastapily takie imiona: (szkoda, ze nie mam czcionki "z" z kropka) Dzulia Dzoanna Dzanina Dzesica Dzennifer Dzamila Dzon Dzozef Dzo Dzonathan Dzejms a moze nawet: Czarls Czarlotta Czak Szon Szaron Czeryl etc. Odpowiedz Link Zgłoś