anndelumester 09.06.05, 00:05 bardzo ładne, dobrze kojarzące się imiona, co z tego jak z nazwiskiem się kiepsko komponują Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: Sambor, Czcibor, Dagobert 09.06.05, 00:18 Ten ból rezygnacji z pięknych, niepasujących do nazwiska imion Też mam takie - wszystkie lekkie i eteryczne, typu Licynia, Eligia. Niektóre z niewyjaśnionych przyczyn - imiona "lute", np. Lutomysł, Lutosław, może jeden Lutogniew by się nadał. Imiona na "Wito" albo "Woje" (Witosław, Wojesław, Wisława itd.). Ech. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Sambor, Czcibor, Dagobert 04.11.05, 21:33 MNie z tych 3 podoba sie jedynie Sambor. Czcibor ma zbyt trudna wymowe a Dagobert mi sie jednoznacznie kojarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
bodomlake Re: Sambor, Czcibor, Dagobert 04.11.05, 23:48 abiela napisała: > MNie z tych 3 podoba sie jedynie Sambor. Czcibor ma zbyt trudna wymowe a > Dagobert mi sie jednoznacznie kojarzy. Mi tak samo ehh...no tak, ciężko jest. Sambor Kapusta, Czcibor Zwierz, Dagobert Pszczoła... Odpowiedz Link Zgłoś
martka_k Re: Sambor, Czcibor, Dagobert 05.11.05, 10:40 a mnie się przeokropnie podoba Dagobert... Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Sambor, Czcibor, Dagobert 05.11.05, 14:59 Mi zwlaszcza Czcibor i Dagobert - ten ostatnio koniecznie zdrabniany na Dago. Sambor troche mniej. Odpowiedz Link Zgłoś