krasnoludek18 20.05.06, 04:40 Dziewczyny napiszcie, czy miałyście takie problemy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hyacinth.bucket Re: Stringi a stany zapalne 20.05.06, 04:53 he he ugniataja ? Nie powiem jak bylam napuchnieta w wiadomych okolicah po obtarciu stringow potem dlugo nosilam majtki tylko z czystej bawelny a teraz nosze jakie chce oprocz stringow chociaz ... czasem wpadna mi w rece i zaloze na krotko ale tylko dlatego , ze wlasnie pod reka i aby nie latac z gola d... bo majtki uzywam normalne , luzne . Odpowiedz Link Zgłoś
ingeborg Re: Stringi a stany zapalne 20.05.06, 11:22 nie lubisz latać z gołą d... a nosisz stringi? Hmm...:-) Ja nie miałam problemów, ale za tego typu bielizną nie przepadam. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Stringi a stany zapalne 20.05.06, 15:57 ja stringi nosze nonstop i nigdy nie mialam zadnych obtarc czy chorob Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: Stringi a stany zapalne 20.05.06, 15:59 Też zazwyczaj nosze stringi i nic mi nigdy nie było Odpowiedz Link Zgłoś
e.m.i1 Re: Stringi a stany zapalne 20.05.06, 16:31 Mi tez nigdy nic nie bylo, nie polecam tylko zakladania obcislych z szorstka gumka zaraz po depilacji... Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Stringi a stany zapalne 20.05.06, 16:38 nie miewam problemow a nosze przede wszystkim stringi. Ale nie kupuje za ciasnych i staram sie tez kupowac bawelniane. Tylko jak sie wybieram na dluzsza wedrowke np. calodniowa po gorach albo na calodniowa wycieczke na rowerze to zakladam zwykle bawelniane majty, bo po dluzszym czasie jednak obcieraja. Odpowiedz Link Zgłoś