abiela 25.06.05, 00:58 Rowiez znaleziona wsrod absolwentow, matura w 95 roku, nazwisko typowo polskie. Deduke, ze urodzona musiala byc w latach 70. Tymczasem Rymut notuje 6 Luan urodzonych w latach 80, 90 i 94 roku. Osobiscie nic przeciwko temu imieniu nie mam, jestem z nim dosc osluchana. Wiele dzieci albanskich emigrantow ma na imie Luan. Behindthename podaje: LUANA Gender: Feminine Usage: English Pronounced: loo-AN-a [key] Extra Info: Popularity, Related Names, Comments Options: Contribute Information, Add to List An invented name, formed from a combination of LOU and ANA. This name first appeared in 1932 in the movie 'The Bird of Paradise'. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: Luana 25.06.05, 01:10 Ja jestem raczej na nie; zupełnie mi się to ikmię nie podoba z brzmienia (i nie tylko). Odpowiedz Link Zgłoś
ajlii Re: Luana 25.06.05, 13:20 Brzmi bardzo wschodnio i bynajmniej nie arabsko. Ale genralnie kojarzy sie mi sie z Luną Odpowiedz Link Zgłoś
gunka2 Re: Luana 26.06.05, 12:16 A dla mnie moze byc, moze dla tego, ze juz do niego przywyklam, tylko kojarze bardzo "zachodnio". Odpowiedz Link Zgłoś