Dodaj do ulubionych

Casting na administratora forum ;-)

23.03.11, 09:14
Mili państwo, od jakiegoś czasu nie mieszkam już na Sadybie i zaglądam tutaj jedynie z rzadka. Na szczęście niewiele się dzieje i nie ma za dużo pracy. Ale wydaje mi się jednak że forum powinien administrować ktoś, kto mieszka na Sadybie. Są może jacyś chętni?
Aha, zanim cokolwiek zostanie powiedziane, chciałbym dwie rzeczy postawić jasno: jeśli chętnych będzie więcej to ktoś tym adminem zostanie a ktoś nie. To będzie moja decyzja, podjęta możliwie jak najbardziej rozważnie i proszę za nią nie winić mojego następcy tylko mnie :)
Obserwuj wątek
    • ma.c Re: Casting na administratora forum ;-) 23.03.11, 20:19
      Z braku chętnych mogę zgłosić moją skromną osobę na kandydaturę administratora forum.
      • zwierz.alpuhary Re: Casting na administratora forum ;-) 26.03.11, 16:02
        jak na razie jest pani faworytką, ale poczekamy jeszcze parę dni, może zgłosi się ktoś na zastępcę :)
        • ma.c Re: Casting na administratora forum ;-) 27.03.11, 18:41
          Jeśli chodzi o mnie to.... Pan :-)
          • zwierz.alpuhary Re: Casting na administratora forum ;-) 31.03.11, 18:25
            no cóż, nikt się nie zgłasza, myślę, że nie ma co dłużej czekać. Zaraz przeniosę na Panią uprawnienia administracyjne. Życzę samych dobrych decyzji w roli admina :-)
            • zwierz.alpuhary Re: Casting na administratora forum ;-) 31.03.11, 18:35
              dziwna sprawa, wyświetliło mi się coś takiego.
              fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2672260,2,1,komunikat-z-forum.html
              Ale chyba ma już Pani dostęp do funkcji administracyjnych?
              • ma.c Re: Casting na administratora forum ;-) 31.03.11, 21:37
                Jestem PAN nie pani :-), A czemu tak się dzieje nie mam zielonego pojęcia? Może dla tego ze nie mam e-mail-a w gazecie.pl?
                • zwierz.alpuhary Re: Casting na administratora forum ;-) 01.04.11, 01:28
                  Bardzo, bardzo przepraszam, na swoje usprawiedliwienie mogę podać to, że tu na dole wyświetla mi się np. teraz "ma.c napisała: ", tak jakby konto było zarejestrowane na kobietę :-)
                  • ma.c Re: Casting na administratora forum ;-) 05.04.11, 21:05
                    Więc na to wygląda że jestem administratorem forum.
                    Dla tego witam was serdecznie w nowej roli.
                    • porcelanowy_jasiek Re: Casting na administratora forum ;-) 11.04.11, 19:12
                      no to powodzenia :)
                    • kikk Re: Casting na administratora forum ;-) 05.05.11, 17:11
                      Powodzenia :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka