Dodaj do ulubionych

Irma, Zuzanna i Alma - córeczki Maćka Maleńczuka

27.06.05, 10:41
- jak Wam się podoba takie trio?
Obserwuj wątek
    • abiela Re: Irma, Zuzanna i Alma - córeczki Maćka Maleńcz 27.06.05, 10:42
      Dla mnie Zuzanna wypada z tego zestawu, nie pasuje mi po prostu. A same imiona
      mnie nie zachwycaja.
    • polusiewka Re: Irma, Zuzanna i Alma - córeczki Maćka Maleńcz 27.06.05, 11:37
      Bardzo podoba mi się Irma, jaka szkoda, że nie mam noworodka w zanadrzusmile
    • gaudencja Re: Irma, Zuzanna i Alma - córeczki Maćka Maleńcz 27.06.05, 12:13
      Szczerze mówiąc, tylko Zuzanna jest dla mnie zjadliwa.
    • aurelia_b Re: Irma, Zuzanna i Alma - córeczki Maćka Maleńcz 27.06.05, 12:18
      Zuzanna najładniejsza z całego zestawu, Alma może być, ale Irma jak dla mnie
      odpada.
      • gunka2 Re: Irma, Zuzanna i Alma - córeczki Maćka Maleńcz 27.06.05, 12:25
        Dla mnie ujda wszystkie ale najladniejsza Zusanna.
    • pysia201 Re: Irma, Zuzanna i Alma - córeczki Maćka Maleńcz 06.07.05, 14:52
      Jak dla mnie najładniejsze z tych trzech imion jest Zuzia , a najmniej mi się
      podoba Alma (może dlatego ze u mnie w mieście jest taki supermarket =))
    • emi28 Re: Irma, Zuzanna i Alma - córeczki Maćka Maleńcz 06.07.05, 20:11
      Zunanna bardzo mi się podoba (szkoda, ze teraz taka jest popularna), Irmę wolę
      w formie Irmina, natomiast Alma przywołuje natychmiast skojarzenie z wyjątkowo
      niesympatyczną ciotką Tygryska z Musierowicz - Almą Pyziak. Brr, bardzo mi się
      nie podoba smile
      • mamaemmy Miała być ELMA 06.07.05, 22:53
        zamiast tej Almy,ale mu jej nie pozwolili nadać w USC w Krakowie(w Hucie).Więc
        dał Alma...
    • gaudencja Re: Irma, Zuzanna i Alma - córeczki Maćka Maleńcz 06.07.05, 23:01
      BTW - lunatico, znasz Maleńczuka?
      • mamaemmy Re: Irma, Zuzanna i Alma - córeczki Maćka Maleńcz 06.07.05, 23:06
        Znamsmile
        • gaudencja Re: Irma, Zuzanna i Alma - córeczki Maćka Maleńcz 06.07.05, 23:09
          A jesteś lunaticą? wink Ale w porzo, a znasz jeszcze kogoś z Pudelsów? Jeśli tak,
          to kogo?
          • mamaemmy Re: Irma, Zuzanna i Alma - córeczki Maćka Maleńcz 06.07.05, 23:29
            O rany,teraz dopiero zauważyłam,że to nie do mnie pytanie było!
            Pseplasamsmile
            Nikogo więcej nie znam.
            • gaudencja Re: Irma, Zuzanna i Alma - córeczki Maćka Maleńcz 07.07.05, 01:01
              Nie ma sprawy ;-P przecież nie o to chodziło, zeby każdy inny siedział cicho big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wybierz imię dla dziecka

Sprawdź co znaczą nasze imiona, skąd pochodzą, kto sławny je nosił lub nosi.