lunatica 27.06.05, 10:41 - jak Wam się podoba takie trio? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abiela Re: Irma, Zuzanna i Alma - córeczki Maćka Maleńcz 27.06.05, 10:42 Dla mnie Zuzanna wypada z tego zestawu, nie pasuje mi po prostu. A same imiona mnie nie zachwycaja. Odpowiedz Link Zgłoś
polusiewka Re: Irma, Zuzanna i Alma - córeczki Maćka Maleńcz 27.06.05, 11:37 Bardzo podoba mi się Irma, jaka szkoda, że nie mam noworodka w zanadrzu Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Irma, Zuzanna i Alma - córeczki Maćka Maleńcz 27.06.05, 12:13 Szczerze mówiąc, tylko Zuzanna jest dla mnie zjadliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_b Re: Irma, Zuzanna i Alma - córeczki Maćka Maleńcz 27.06.05, 12:18 Zuzanna najładniejsza z całego zestawu, Alma może być, ale Irma jak dla mnie odpada. Odpowiedz Link Zgłoś
gunka2 Re: Irma, Zuzanna i Alma - córeczki Maćka Maleńcz 27.06.05, 12:25 Dla mnie ujda wszystkie ale najladniejsza Zusanna. Odpowiedz Link Zgłoś
pysia201 Re: Irma, Zuzanna i Alma - córeczki Maćka Maleńcz 06.07.05, 14:52 Jak dla mnie najładniejsze z tych trzech imion jest Zuzia , a najmniej mi się podoba Alma (może dlatego ze u mnie w mieście jest taki supermarket =)) Odpowiedz Link Zgłoś
emi28 Re: Irma, Zuzanna i Alma - córeczki Maćka Maleńcz 06.07.05, 20:11 Zunanna bardzo mi się podoba (szkoda, ze teraz taka jest popularna), Irmę wolę w formie Irmina, natomiast Alma przywołuje natychmiast skojarzenie z wyjątkowo niesympatyczną ciotką Tygryska z Musierowicz - Almą Pyziak. Brr, bardzo mi się nie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Miała być ELMA 06.07.05, 22:53 zamiast tej Almy,ale mu jej nie pozwolili nadać w USC w Krakowie(w Hucie).Więc dał Alma... Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Irma, Zuzanna i Alma - córeczki Maćka Maleńcz 06.07.05, 23:01 BTW - lunatico, znasz Maleńczuka? Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Irma, Zuzanna i Alma - córeczki Maćka Maleńcz 06.07.05, 23:09 A jesteś lunaticą? Ale w porzo, a znasz jeszcze kogoś z Pudelsów? Jeśli tak, to kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Irma, Zuzanna i Alma - córeczki Maćka Maleńcz 06.07.05, 23:29 O rany,teraz dopiero zauważyłam,że to nie do mnie pytanie było! Pseplasam Nikogo więcej nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Irma, Zuzanna i Alma - córeczki Maćka Maleńcz 07.07.05, 01:01 Nie ma sprawy ;-P przecież nie o to chodziło, zeby każdy inny siedział cicho Odpowiedz Link Zgłoś