aedo 29.07.05, 16:43 Julia Zuzanna i Maja Wiktoria -fajne imionka dla bliźniaczek Tak mają na imię córki mojej koleżanki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szczekuszka Re: Bliźniaczki 31.07.05, 09:09 edo napisała: > Julia Zuzanna i Maja Wiktoria -fajne imionka dla bliźniaczek Zestaw Julia Zuzanna troszke mnie irytyje. To tak jakby nazwac chlopca Jakub Mateusz, troszke smieszne, zwazywszy, ze sa to imiona nad wyraz popularne. Maja z Wiktoria tez maja malo wspolnego i troszke sie gryza. Maria Wiktoria brzmialyby o wiele lepiej. Pewnie zestaw Julia Zuzanna wybral tatus ;P ))))) ?! Odpowiedz Link Zgłoś
aedo Re: Bliźniaczki 31.07.05, 12:24 Nie mam pojęcia kto wybrał, chyba na początku miały mieć tylko po 1 imieniu. Ja też wolę imiona mniej popularne w danym okresie, ale to nie mój wybór i po prostu już się przyzwyczaiłam, że dziewczynki do Majka i Julka i jest oki Odpowiedz Link Zgłoś
adziunia Re: Bliźniaczki 31.07.05, 20:36 Cztery najpopularniejsze imiona szkoda. Ale Zuzanna mimo swojej popularnosci nalezy do moich ulubionych imion Odpowiedz Link Zgłoś
bodomlake Re: Bliźniaczki 09.09.05, 21:44 Oj tam.Najpopularniejsze jest Kasia, Ania,Karolina i Paulina (niestety moje). Odpowiedz Link Zgłoś
adziunia Re: Bliźniaczki 10.09.05, 10:27 Pragne zauwazyc ze te dziewczynki urodzily sie w tym roku a nie 16 lat temu, a wiec jak spojrzysz na pierwsza 10 najczesciej nadawanych imion to zobaczysz ze wszystkie 4 znajduja sie w niej!! Odpowiedz Link Zgłoś
tawananna Re: Bliźniaczki 07.08.05, 21:51 4 imiona z najściślejszej czołówki zebrane razem - przypuszczam, że to typowa praktyka . Poza zwykłym oklepaniem trudno mi napisać coś więcej. Z tych imion zawsze podobała mi się Julia, dosyć podoba mi się Zuzanna, za Wiktorią i Mają się nie przepadam. Julka i Majka - fajnie, tylko będzie w klasie jeszcze kilka (Mai pewnie trochę mniej), nie zabraknie pewnie i takich kompletów u sióstr. Pozdrowienia! Tawi Odpowiedz Link Zgłoś
ariana1 Re: Bliźniaczki 08.08.05, 16:10 Podzielam, niestety, w/w opinie forumowiczek. Cztery najbardziej dziś oklepane imiona. Fajne to na pewno nie jest. Dla mnie okropne, ale pytasz o opinię, więc musisz spodziewać się różnych uwag. Odpowiedz Link Zgłoś
grzalka Re: Bliźniaczki 08.08.05, 18:48 Oj tam zaraz okropne, naprawdę są większe nieszczęścia niż posiadanie oklepanego i popularnego imienia Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_b Re: Bliźniaczki 09.08.05, 12:41 Najbardziej z tych imion podoba mi się Zuzanna, chociaż wszystkie teraz oklepane do bólu. Odpowiedz Link Zgłoś
linna-altair Re: Bliźniaczki 09.09.05, 17:52 Julia Zuzanna-piękne.Wiktoria również,ale zaczynam szczerze nie lubić Maji. Odpowiedz Link Zgłoś
aedo Re: Bliźniaczki 11.09.05, 14:57 Tak naprawdę osobiście znam 2 Julie (w tym jedna właśnie z tych bliźniaczek) i tylko tę jedną Maję. Sądząc jednak z lektury forum są to imiona bardzo popularne i pewnie za kilka lat, jak dziewczynki pójdą do przedszkola czy szkoły dopiero ujrzymy ogrom tej popularności. Odpowiedz Link Zgłoś
katrem Re: Bliźniaczki 11.09.05, 22:38 moje wymarzone imiona dla bliźniaczek to Lea i Mia ale na razie noszę w brzuszku jednego maluszka i w dodatku nie wiem, czy będzie to mały Wiktorek czy mała ... Odpowiedz Link Zgłoś