kasiadove 19.08.05, 14:05 Jak Wam się podoba? I jakie imię pasuje jako drugie? Chyba jakieś krótkie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abiela Re: Karolina 19.08.05, 14:13 Dla mnie jest neutralne, dosyc popularne. Na drugie proponuje: Karolina Liwia Karolina Eligia Karolina Leonia Karolina Maria Karolina Marta Odpowiedz Link Zgłoś
theodorka Re: Karolina 21.08.05, 09:59 Może być. Na pewno lepsze od Eweliny czy Wioletty. Odpowiedz Link Zgłoś
ankar5 Re: Karolina 23.08.05, 01:13 Karolina to piękne imię. Tak na imię ma moja 3,5-letnia córeczka. Bardzo jestem zadowolona z wyboru tego imienia, jest dzwięczne, ładnie brzmi i są śliczne zdrobnienia: Karolinka, Karolineczka, Lola, Lolita,Karusia... Odpowiedz Link Zgłoś
agmani Re: Karolina 23.08.05, 11:25 Karolina jest super i chyba pasuje do niej (na drugie) prawie każde imię. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiadove Re: Karolina 23.08.05, 12:57 Dzięki za wypowiedzi. Na dzień dzisiejszy jestem zdecydowana. Mała urodzi się za około 5 tygodni. Nie mogę się doczekać! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiadove Re: Karolina 23.08.05, 16:30 Póki co Karolina Maria - najlepiej mi pasuje a przy okazji po prababci. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Karolina 23.08.05, 16:55 Ladnie! Zycze szybkiego i szczesliwego porodu! Odpowiedz Link Zgłoś
marylennox Re: Karolina 24.08.05, 21:34 Ja mam siostrzyczke (wlasciwie mam trzy ale jedna z nich ma na imię Karolina Maria Oczywiście nie muszę dodawać że to super dziewczyna Od roku jest mamą Karolka Polecam bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
linna-altair Re: Karolina 02.09.05, 19:55 Czy ja wiem...(kurcze większość postów zaczynam tymi słowam,ale trudno).Nie wiem co powiedziec o tym imieniu.Moze i nawet mi sie podoba,ale ja napewno nie nazwę tak dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiadove Re: Karolina 13.01.06, 15:24 Napisze co wybraliśmy. Na pierwsze Karolina, na drugie Natalia. Miało być Maria, ale mąż sobie wymyślił. Wrócił z USC zadowolony jak nigdy Odpowiedz Link Zgłoś
milkaa Re: Karolina 13.01.06, 23:26 Gratulacje, mam córkę Karolinkę. Imię i córcia są śliczne, tylko mała jest uparciuszkiem, ojjjj. Pozdr, Odpowiedz Link Zgłoś
cataluna Re: Karolina 13.01.06, 15:36 Gratulacje ! A teraz o imieniu. Nigdy nie podobalo mi sie imie Karolina ani Natalia. Przepraszam,ale to tylko moja skromna opinia. Kazdy ma swoj gust. Pozdrowka Cata Odpowiedz Link Zgłoś