katarzyna.br 25.11.05, 14:44 no wlaśnie, bo ja nie za bardzo przepadam za swoim (Katarzyna - kojarzy mi się, nie wiem dlaczego, z grubą babą w chustce wlaśnie Katarzyną). Gdybyście mogly same wybierać to jak chciaybyście mieć na imię - bo ja Anna lub Julianna albo Nadja. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamulka-kubulka Re: czy lubicie swoje imiona??? 25.11.05, 14:45 ja anna kiedys mi sie nie podobalo ale teraz je lubie. uwarzam ,ze do mnie pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: Uwielbiam ... 25.11.05, 14:45 Tatuś wymyślił tę Lilię i jestem mu dźwięczna Odpowiedz Link Zgłoś
ingrid123 Nie 25.11.05, 14:46 Bo jest za bardzo popularne! W LO w mojej klasie 6 osob miało to imię!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb TAK! 25.11.05, 14:47 A przy okazji, jak masz dziś imieniny, to wszystkiego naj, naj... A Kasię lubię, bo moja mama tak ma Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: czy lubicie swoje imiona??? 25.11.05, 14:49 no wiesz???? ja tam sie nie czuje jak gruba baba w chustce)) no moze, ale bez chustki)) Lubię swoje imię i nie zmieniłabym go. Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: czy lubicie swoje imiona??? 25.11.05, 14:53 Nieszczególnie luię,aczkolwiek przez lata zdążylam się juz z nim oswoic Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2233 Czajkox! jak to nie lubisz?? 25.11.05, 15:22 przecież Czajka, to bardzo ładne imię ! ------------------------------------------------------ çççççççççççççççççççççĂçççççç Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: Czajkox! jak to nie lubisz?? 26.11.05, 10:53 Hehe no tak,to imię akurat lubię Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: czy lubicie swoje imiona??? 25.11.05, 15:10 Lubie swoje imie, podoba mi sie, ale ciezko bywa- w pracy trzy mamy takie samo imie i nigdy nie wiadomo, o ktora akurat komus chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2233 T A K ! :) 25.11.05, 15:21 ------------------------------------------------------ çççççççççççççççççççççĂçççççç Odpowiedz Link Zgłoś
madic Re: czy lubicie swoje imiona??? 25.11.05, 15:24 Bardzo lubię, ale kiedyś chciałam być Martą lub Martyną. Odpowiedz Link Zgłoś
dagmama Re: czy lubicie swoje imiona??? 25.11.05, 15:27 Mnie się Katarzyna podoba. Nie kojarzy mi się z babą ze wsi. Wręcz przeciwnie. A moje, Dagmara bardzo lubię. Nie takie powszechne, ale też nie dziwaczne Odpowiedz Link Zgłoś
ewcialinka Re: czy lubicie swoje imiona??? 25.11.05, 15:46 Ewelina -podoba mi sę bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
figrut Re: czy lubicie swoje imiona??? 25.11.05, 16:14 Angela-bardzo mi sie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
ibris1 Re: czy lubicie swoje imiona??? 25.11.05, 16:19 Dorota - lubię. a co powiecie na zdrobnienia swoich imion? do mnie wszyscy mówią Dorotka i mnie sie to podoba, mój mąż jest jedynym, który mówi do mnie Dorota, twierdzi, ze Dorotka brzmi infantylnie i głupio Odpowiedz Link Zgłoś
mruczek96 a Mruczek??? 25.11.05, 16:40 Ciesz sie ze nie mieszkasz na Slasku - tam bylabys Dorka a Mruczek? uwazam ze to piekne imie. a wam sie podoba? Odpowiedz Link Zgłoś
edorka1 Re: Dorota 25.11.05, 21:38 Ja tez lubię. I Dorotkę też. Pamiętasz z dzieciństwa "ta Dorotka ta malusia..."? A dziadziuś mówił Dorotka- żegotka bo byłam małą gadułką. Odpowiedz Link Zgłoś
ingrid123 :) 26.11.05, 08:39 ja do mojej koleżanki Doroty mówię DORIS-wszystkim sie podoba. A śląska wersja DORCI jakos nie bardzo mi sie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
mruczek96 Re: bardzo lubię 25.11.05, 22:24 18_lipcowa napisała: > ale ja całą siebie lubię nie tylko ty. ja tez cie lubie. jestem twoim najwiekszym idolem! piekne masz imie. gdybym nie mial rownie ladnego to zmienilbym sobie na Martusia. o ile to twoje prawdziwe imie. a jesli nie, to tak jak masz naprawde na imie, wiesz? papatki! Mruczek Odpowiedz Link Zgłoś
onika27 Re: czy lubicie swoje imiona??? 25.11.05, 21:11 Ja swoje z biegiem czasu polubiłam Monika wymyslila je moja ulubiona ciocia i nie znosze jak ktos wymyśla jakies Moniczki czy Monisie ja zawsze mówie przepraszam ale ja mam na imie Monika Odpowiedz Link Zgłoś
anita.anita80 Re: Tak. n/t 25.11.05, 22:16 ja bardzo lubię swoje imię choć przyznam ,że tak gdzieś do 15 roku życia go nie nawidziłam ,na całą podstawówkę były tylko dwie Anity i ja nad tym ubolewałam ,że nie jestm Agnieszką czy Magdą ,a tak jest ok. przynajmniej nie jest za bardzo popularne i lubię te zdrobnienia ANITKA, czy Anisia jak kiedyś mawiała mama niestety już od 4 lat nie słyszę tego zdrobnienia (mama śp)i brakije mi tegotickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20714;29/st/20060201/dt/6/k/482f/pr eg.png Odpowiedz Link Zgłoś
ala67 Re: Tak. n/t 25.11.05, 22:24 Miałam okres nielubienia, ale teraz lubię, nawet bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
julia246 Re: czy lubicie swoje imiona??? 26.11.05, 02:43 Nie przepadam, chciałabym mieć oryginalne imię, i było by to Selena. Proszę się nie śmiać))))))) to piękne imie. Odpowiedz Link Zgłoś
adsa_21 kiedys nie lubilam... 26.11.05, 09:08 teraz lubie bo wszyscy mi mowia ze to imie do mnie pasuje Aha..na imie mam Urszula Odpowiedz Link Zgłoś
gabrysia_s Re: czy lubicie swoje imiona??? - NIE 26.11.05, 09:56 I nigdy mi się nie podobało, chociaż teraz jest dość popularne. Ale ja z założenia nie lubię imion, które koniecznie trzeba zdrobnić, dlatego dla dzieci wybrałam imiona proste i krótkie. A drgawek dostaję, kiedy ktoś mówi do mnie Gabiela - nienawidzę!!! Czuję się jak nadąsana hrabina z XIX wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_i_werka Re: czy lubicie swoje imiona??? - TAK 26.11.05, 17:49 JAk byłam mała to lubiłam nieszczególnie bo było bardzo rzadkie a ja jak każde dziecko nie chciałam się wyróżniać.Potem polubiłam i teraz uważam,że jest bardzo ładne Oczywicie na imię mam Zuzanna Odpowiedz Link Zgłoś
aomega Re: czy lubicie swoje imiona??? 27.11.05, 17:35 Będąc dzieckiem,potem nastolatką nie lubiałam swojego imienia. A teraz myslę,że jest piękne Alicja Odpowiedz Link Zgłoś
balba_77 Re: czy lubicie swoje imiona??? 28.11.05, 09:44 lubię, bo jak tu nie lubić Izabela ma wszystko co trzeba i ładne brzmienie i fajne zdrobnienia he he tylko ja jakaś taka za mało dystyngowana i nadobna do tego imienia się wydaję Odpowiedz Link Zgłoś
scania81 nie,bo zawsze słyszę: 28.11.05, 09:48 o Irenka! moja babcia (lub ciocia do wyboru;/) ma tak na imie! a juz najgorszy z mozliwych skrótów: Iruchna;/ Odpowiedz Link Zgłoś
mmilki Re: czy lubicie swoje imiona??? 28.11.05, 19:47 tak, bardzo lubie!!! z tych oto wzgledow: -mam swietego patrona, -lubie,jak w rodzinie mowia do mnie Malgosiu, -i bardzo podoba mi sie forma imienia: Malgorzata, nic dodac,nic ujac-w zyciu nie zamienilabym sie na zadne inne !!! pozdrawiam wszystkie piekne imiona ! Odpowiedz Link Zgłoś
zona_wojtka Wioletta 28.11.05, 20:17 ................. eeee Kiedyś nie znosiłam. Dlaczego? Bo nigdy nie wiedziałam jak się przedstawiać. Teraz jest już lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś