mika77ka 29.12.05, 16:22 A może Nataniel. Pomóżcie. Mam dylemat. Jeszcze nie wiem, czy to chłopiec czy dziewczynka, ale narazie chcę wybrać dla chłopca. Dla dziewczynki później.Co sądzicie o tych imionach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
evino Re: Remigiusz czy Fabian 29.12.05, 19:27 zdecydowanie Remigiusz wg najbardziej meski sposrod imion ktore wymienilas Odpowiedz Link Zgłoś
adziunia Re: Remigiusz czy Fabian 29.12.05, 20:37 Zgadzam sie z evino, Remigiusz nalezy do moich ulubionych imion ;] Odpowiedz Link Zgłoś
cataluna Re: Remigiusz czy Fabian 30.12.05, 08:33 cataluna napisała: > Tylko i wyłącznie NATANIEL. Pozostale absolutnie mi sie nie podobają, to oczywiscie tylko moje zdanie. Nataniel to piekne imie Odpowiedz Link Zgłoś
theodorka Re: Remigiusz czy Fabian 30.12.05, 09:22 Fabian. Chociaż Remigiusz też jest niezły . Odpada Nataniel. Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Remigiusz czy Fabian 30.12.05, 09:30 Moim zdaniem Remigiusz. Fabian brzmi jak pawian, a Nataniel z jakimś satanistą mi się kojarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
mika77ka Re: Remigiusz czy Fabian 30.12.05, 09:54 Dzięki dziewczyny, będę się miała nad czym zastanawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
trrruskawa Re: Remigiusz czy Fabian 31.12.05, 14:53 Ja bym dała Fabian.Zdecydowanie najbardziej mi sie podoba.Nataniel jest dla mnie zbyt nowoczese a Remigiusz po zdrobnieniu brzmi jak Roman.A Fabian t o ładne ,orgnalne imię. Osobiście mi najbardziej podoba sie Julian(Julek). Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_b Re: Remigiusz czy Fabian 01.01.06, 12:27 Zdecydowanie Remigiusz. Ewentualnie Nataniel. Fabian dla mnie odpada ze względu na tego nieszczęsnego pawiana. Odpowiedz Link Zgłoś
marcysia801 Re: Remigiusz czy Fabian 01.01.06, 20:14 Remigiusz-bardzo ładne.Fabian-nigdy Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Remigiusz czy Fabian 02.01.06, 16:41 Remigiusz lub Fabian, z Nataniela bym zrezygnowała. Odpowiedz Link Zgłoś
japompa Re: Remigiusz czy Fabian 03.01.06, 14:20 Mój syn urodził się w sierpniu.Nazwaliśmy go Fabian.Imię występuje w świecie a tylko w polsce musi oczywiście ktoś wymyślić przezwisko jak to wyżej ktoś już napisał.Ale imion do przezwisk jest dużo więcej w naszym kraju.Ja się tym narazie nie przejmuję a zdrobnienia,którego używa moja córka to Fabiś.Nam się podoba; rodzina przywykła do imienia a wybierał to imię mój mąż kierując się znaczeniem imienia . A w domu mam jeszcze Adama,Emilię i Macieja.powodzenia w wyborze imienia. Odpowiedz Link Zgłoś
mika77ka Re: Remigiusz czy Fabian 04.01.06, 18:12 Z dnia na dzień mam coraz trudniejszy orzech do zgryzienia. Bardzo dziękuję za opinię. Odpowiedz Link Zgłoś