mojachwila 28.04.07, 13:06 w 10 dpt beta <1 juz nie ma nic....nie ma boga ...nie mam wiary i sily...poddaje sie...juz nawet nie mamy za co walczyc...to byly nasze oststnie mrozaczki i cala nadzieja... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aaaaaaa37 Re: 10 dpt beta <1 28.04.07, 13:10 wim jak bardzo jest Ci ciezko. ja jestem kilka dni po swoim pierwszym IUI i okropnie mnie boli brzuch i tez mam okropnego dola i ajkos bardzo malo wiiary sie bedzie dobrze. Wiedz ze dla kazdego jest zapisany los. Moze Ty musisz jeszce troche poczekac??? Wzmocnicie swoj budzet i sprobujecie i sie uda. Moze Bog chce sprawdzic jak jestescie silni. Przytulam Cie mocno Odpowiedz Link Zgłoś
mothra1 Re: 10 dpt beta <1 28.04.07, 17:06 Mojachwila, nie trac nadziei, po ivf czesto kobiety zachodza naturalnie, odpocznijcie troche, nabierzcie sil, i jesli nie uda sie naturalnie to sprobujecie pozniej ze wspmaganiem....wiem ze to zadne pocieszenie ale ja tez jestem strasznym pechowcem, spotkalysmy sie kiedy na jakims watku dotyczacym ivf, ja w trakcie przygotowan do ICSI zaszlam naturalnie w ciaze, niestety nie byla udana... a teraz po nieudanej laparoskopii (mieli wyciac mi torbiel i wcale tego nie zrobili jestem po iui, ale przeciez nie moze byc łatwo...wiec zanim bede mogla testowac...przyplatalo mi sie zapalenie miazgi w zebie, chodze po scianach z bolu, bo przeciez nie powinnam brac zadnych lekow przeciwbolowych...ale pomimo wszystko nie trace nadziei i Ty tez nie trac!!! Ja wierze wciaz choc mnie czas mocno nagli, ze bedzie dobrze...nie martw sie pomimo niepowodzen....myślenie pozytywne zauwazylam wywoluje lepsze skutki, choc sama wiem po sobie ze to ne takie latwe!!! Trzymam kciuki. Przytulam. Odpowiedz Link Zgłoś
amoremio6 Re: 10 dpt beta <1 28.04.07, 20:46 jest mi bardzo przykro,bo ja tak bardzo bym chciala zeby nam wszystkim sie udalo,takze glowa do gory nie poddawaj sie trzymam za ciebie kciuki mojachwila zobaczysz uda ci sie.pozdrawiam cie i mocno sciskam Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna.br Re: 10 dpt beta <1 28.04.07, 22:24 W życiu bilans musi wyjść na zero.Chwile smutku muszą równoważyć się z chwilami radości. Zobaczysz że te chwile radości jeszcze nadejdą. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mojachwila Re: 10 dpt beta <1 29.04.07, 11:04 dziekuje wam kochane ...najgorsze jest to,ze nie czuje sie na miesiaczke bylam pewna...czy az tak bardzo mnie organizm oszukal????? Odpowiedz Link Zgłoś
remka1 Re: 10 dpt beta <1 29.04.07, 16:30 "a po nocy przychodzi dzień, a po burzy spokój..." trzymaj się cieplutko! Odpowiedz Link Zgłoś
julia56 Re: 10 dpt beta <1 29.04.07, 18:33 Mojachwilo, u mnie podobnie. Tylko się nie poddawaj, proszę. Odpocznij i dalej walcz. Odpowiedz Link Zgłoś
mojachwila Re: 10 dpt beta <1 29.04.07, 18:55 ale my juz nie mamy za co...jeszcze ten kredyt musimy spalcic,ktory zaciagnelismy na icsi... Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna.br Re: mojachwila 29.04.07, 19:06 Spokojnie. Teraz musicie odpocząć. Czy jesteście już w takim wieku ( tzn. w okolicach 35 roku) że musicie się śpieszyć? Jeśli nie to opocznijcie - jescze dużo czasu przed Wami. A życie potrafi sprawiać niespodzianki. Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna.br Re: Julia 29.04.07, 19:10 Czy to oznacza że u Ciebie też porażka? Przykro mi. Pozdrawiam gorąco. Odpowiedz Link Zgłoś
julia56 Re: Julia 29.04.07, 19:57 porażka po całości. ( Teraz zbieram siły na kolejny raz. W okolicach sierpnia pewnie. Mojachwilo, odpocznij. Życie jest nieprzewidywalne. Odpowiedz Link Zgłoś
mojachwila Re: Julia 02.05.07, 20:09 Kochane,powtorzylam wczoraj bete..niestety-porazka...ja juz odpuszczam...nie mam sily i pieniedzy na dalsza walke...i nie mamy juz mrozaczkow... Odpowiedz Link Zgłoś
mothra1 mojachwila 02.05.07, 20:18 mojachwila, tak mi przykro, trzymalam za Ciebie po cichu kciuki i myslalam, ze jak zrobisz jeszcze raz bete tylko pozniej okaze sie ze wszystko jest w porzadku, dletgo szybciutko zajrzalam jak tylko pojawil sie watek na poczatku....przykro mi ze moje kciki byly za slabe......ale nie poddawaj sie....jeszcze zobaczysz jaka bedziesz zdziwiona i oczywiscie zadowolona, na pewno tak bedzie!!!!!!! zycze ci szczescia z calego serca!!! Odpowiedz Link Zgłoś
julia56 Re: mojachwila 02.05.07, 20:21 ja też kochanie nie mam mrozaków. Trzeba troche teraz odpocząć. To nie koniec walki, to tylko mała przerwa. Odpowiedz Link Zgłoś
majorka79 Re: 10 dpt beta <1 03.05.07, 12:43 mojachwilo, tak mi przykro.. nie poddawaj się, odpocznij, uda Ci się, zobaczysz, jeszcze zaświci dla Ciebie słonko! przytulam mocno Odpowiedz Link Zgłoś