abiela 05.01.06, 21:30 Ostatnio trafilam na to imie, co o nim sadzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: Agaton 05.01.06, 22:37 Bardzo mi się podoba, od dłuższego czasu. Dobre zamiast formy męskiej imienia Agata. Odpowiedz Link Zgłoś
theodorka Re: Agaton 06.01.06, 11:43 Także jestem do niego przychylnie nastawiona. Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Agaton 06.01.06, 12:11 Od dawna już je znam i bardzo mi się podoba . Sama jednak nigdy bym tak dziecka nie nazwała. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Agaton 05.06.06, 18:56 W PL jest ich 25, a oprócz tego pare nadań w wersjach zmodyfikowanych (np. Agation). Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Agaton 05.06.06, 19:59 Mnie sie kojarzy z powstaniem warszawskim... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sigma Re: Agaton IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 17:12 A mi kojarzy się z mniejszością seksualną... sorry. Takie pedal.... No bo niby Agata, ale nie. To zresztą może byc tak, że raczej się z nim nie spotkałam, więc jest mi obce i jeszcze "nieosłuchane". Ale, kochane, nie dawajcie swoim dzieciaczkom imion dziwnych czy naprawdę obco brzmiących. Taka Dżesika to po prostu koszmar. Pewno nie jedna z Was marzyła o zmianie swoje imienia. Więc czasami lepiej pohamowac swoje zapędy i dac dziecku po prostu ładne imię. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Agaton 03.11.06, 17:14 Gość portalu: Sigma napisał(a): > Ale, kochane, nie dawajcie swoim dzieciaczkom imion dziwnych Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś