cataluna 10.01.06, 12:32 Takie imiona noszą córki znajomego. Agnieszka ma 5 lat, a Małgosia 4 miesiące. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cataluna Re: Agnieszka i Małgosia 10.01.06, 12:33 Chyba miła odmiana wsrod Julii i Natalii (tak,tak,ja znow swoje ).czekam na opinie i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Agnieszka i Małgosia 10.01.06, 12:43 Teraz to bardzo oryginalne imiona . Moim zdaniem całkiem ładne imiona. Odpowiedz Link Zgłoś
szczekuszka Re: Agnieszka i Małgosia 10.01.06, 13:18 Agnieszka moze i oryginalnie, ale Malgorzatki maja entuzjastow i w tym pokoleniu, takze nie sadze by kogos dziwil taki zestaw. Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Agnieszka i Małgosia 10.01.06, 13:45 Zważywszy na to, że w moim najbliższym otoczeniu Agnieszek węcej niż psów, i to w różnym wieku, od pań dobrze po 50-tce, do noworodków, nie jestem w stanie zgodzić się z Wami że imię jest oryginalne, ale podobało mi się przed laty wielce, o czym świadczy chociażby jego wybór przeze mnie do bierzmowania. Małogoś jest dokładnie o 3 mniej w moim najbliższym towarzystwie, czyli razem 24. Czy to mało? Odpowiedz Link Zgłoś
bodomlake Re: Agnieszka i Małgosia 11.01.06, 16:01 Oba imiona bardzo mi się podobają, zwłaszcza Małgorzata, ale też uważam że zdrobnienie Gosia jest okropne Odpowiedz Link Zgłoś
theodorka Re: Agnieszka i Małgosia 10.01.06, 15:41 Małgorzata to piękne imię, podobało mi się od zawsze, ale uważam, że zdrobnienie Gosia jest brzydkie Agnieszka nie budzi we mnie większego entuzjazmu, ale odrzucenia także nie. Normalne imię. Odpowiedz Link Zgłoś