gaudencja 02.04.06, 21:40 dziewczynki: Oliwia 6 Aleksandra 5 Julia 5 Maria 5 Paulina 5 Wiktoria 5 Maja 4 Zuzanna 4 Amelia 3 Anna 3 Gabriela 3 Kinga 3 Agata 2 Alicja 2 Helena 2 Ida 2 Izabela 2 Natalia 2 Patrycja 2 Ada (Adrianna?) Agnieszka Anita Dominika Emilia Iga Joanna Kamila Karolina Katarzyna Laura Magdalena Marlena Marta Martyna Maryna Milena Monika Pola Róża Samanta Sara Stella Zofia chłopcy: Jakub 10 Bartosz 5 +Bartek Kacper 5 Michał 4 Piotr 4 Stanisław 4 Wiktor 4 Aleksander 3 Franciszek 3 Jan 3 Krzysztof 3 Maciej 3 Mateusz 3 Oskar 3 Szymon 3 Adrian 2 Antoni 2 Bartłomiej 2 Damian 2 Eryk 2 Filip 2 Kajetan 2 Kamil 2 Karol 2 Marcel 2 Marcin 2 Adam Alan (cudzoziemskie nazwisko) Alexi (cudzoziemskie nazwisko) Artur Borys Cian Daniel Dawid Dominik Emil Gabriel Henryk Ichan (ormiańskie nazwisko) Igor Jarosław Jerzy Jędrzej Julian Kaj Kazimierz Kevin (polskie nazwisko) Konrad Krzesimir Krystian Leon Maksymilian Marek Mariusz Mikołaj Milan Miłosz Nikodem Oliwier Paweł Rafał Simon (polskie nazwisko) Symeon Tymon Wojciech Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abiela Re: WnŚ 1.04 Warszawa 02.04.06, 21:42 Co to jest Cian? Wsrod chlocpow dzis ciekawiej, zaskoczyl mnie pozytywnie Krzesimir, Julian, Kazimierz, Jedrzej, Leon i Symeon! KOlejny raz mamy Jaroslawa. Wsrod dziewczynek zaskakuje popularnosc Pauliny i powalila mnie Samanta. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Cian 02.04.06, 22:14 To jest chyba to imię: CIAN Gender: Masculine Usage: Irish, Irish Mythology Pronounced: KEE-an, KEEN [key] Means "ancient" in Gaelic. This was the name of the mythical ancestor of the Cianachta in Irish legend. Cian was also the name of a son-in-law of Brian Boru. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Maryna?? 03.04.06, 20:17 Mam wrażenie, że ten numer WnŚ był wyjątkowo różnorodny, zwłaszcza jeśli chodzi o chłopców - co mnie niezmiernie cieszy. Maryna - to imię ostatnio coraz bardziej mnie przekonuje i zaczęło się szczerze podobać. Gdybym chciała mówić do córki "Marynia", na pewno wybrałabym Marynę, a nie Marię. Niestety, ma u mnie w rodzinie silne i bardzo negatywne skojarzenia z jedną osobą; nie wiem, czy babci przeszłoby przez gardło, gdybyśmy się na nie kiedykolwiek zdecydowali. Odpowiedz Link Zgłoś
astomi25 Re: WnŚ 1.04 Warszawa 03.04.06, 16:57 A to zle? zalamala mnie znowu ilosc Jakubow. Odpowiedz Link Zgłoś
shilla01 Re: WnŚ 1.04 Warszawa 03.04.06, 19:04 aaa i zupełnie zapomniałam - super , że dołączył do nas MILAN - choc was to pewnie nie cieszy !! Odpowiedz Link Zgłoś