Dodaj do ulubionych

klub malucha

21.02.12, 20:59
Gdzie w Warszawie klub malucha dla 14 miesięcznego dzieciaczka. Nie taki żeby go zostawić tylko żeby pobawił się z innymi dziećmi.
Obserwuj wątek
    • kroopka80 Re: klub malucha 22.02.12, 16:21
      może jakieś kafejki dla mam? np.

www.kalimba.pl/
      www.stopociech.pl/s/index.php
      warszawa.miastodzieci.pl/wydarzenia/21:warsztaty-dla-dzieci/
      www.edziecko.pl/rodzinnepodroze/1,111273,9147930,Warszawa_z_dzieckiem__polecamy_rodzinne_kawiarnie.html
      albo coś w tym stylu:

www.studiozdrowia.waw.pl/8/mini_klub_malucha.html
      tamika.pl/plan_zajec
    • kroopka80 Re: klub malucha 22.02.12, 16:26
      www.klucha.com.pl/
    • kroopka80 Re: klub malucha 22.02.12, 16:53
      uwolnicmatke.pl/
      figazmakiem.edu.pl/
      www.migowy.pl/
      • mmilka86 Re: klub malucha 22.02.12, 22:31
        ślicznie dziękuję... smile
        • czeresniewkapeluszu Re: klub malucha 02.03.12, 16:39
          Zależy z jakiej dzielnicy jesteś smile Polecam Kreatywkę - zajęcia ogólnorozwojowe przy muzyce dla dzieci 0-4 lata. My chodzimy na Bemowie - z tego co wiem, mają też oddział na Ursynowie. Rodzice biorą aktywny udział w zajęciach, więc mam swoje dziecko pod okiem - wiem, że nie będzie płakał ani że nic złego mu się nie stanie.
          www.kreatywka.pl
    • natal-ia27 Re: klub malucha 13.03.12, 21:20
      w dzielnicy Włochy to ja polecam klub malucha "Anteczek" - www.anteczek.pl, mój syn chodził tam zanim poszedł do przedszkola
    • studiobambini Re: klub malucha 25.03.12, 23:47
      nie do końca w W-wie... ale może się przyda namiar...blisko Ursynowa.. studio bambini w Piasecznie
      • mmilka86 Re: klub malucha 29.03.12, 09:24
        oczywiście wolałabym jak najbliżej miejsca zamieszkania czyli Powiśle. jeżeli będzie dalej to też żaden problem byleby było sprawdzone polecone.
        • nasenna Re: klub malucha 06.04.12, 16:58
          My chodzimy z córką (2,5) na fajne zajęcia w Kafe Kredka - koło Pl. Zbawiciela. Są rózne grupy wiekowe.
    • szlendak24.waw Re: klub malucha 20.04.12, 18:17
      Na śródmieściu rzeczywiście posucha. W okolicznych dzielnicach powinno się coś ciekawego znaleźć. Wiele klubów malucha prowadzi zajęcia adaptacyjne lub stosuje karnety godzinowe do wykorzystania w określonym czasie. Kawiarnie dla matek z dzieckiem tez raczej w okolicy bliskiego Mokotowa, Żoliborza lub dalej.
    • mamunia116 Re: klub malucha 19.05.12, 23:28
      Na Ochocie działa Klub Malucha MamyCzas dla dzieci od 1 roku życia- ma wpis do Rejestru żłobków i klubów dziecięcych.
    • katarzynalu Re: klub malucha 22.05.12, 13:41
      mmilka86 napisała:

> Gdzie w Warszawie klub malucha dla 14 miesięcznego dzieciaczka. Nie taki żeby g
      > o zostawić tylko żeby pobawił się z innymi dziećmi.

Ja polecam Kum Kum domowy klub malucha na Zaciszu. Jest to miejscem, które zostało stworzone specjalnie
      z myślą o dzieciach w wieku od 6 miesięcy do 3 lat.
      Zapewnia dzieciom opiekę, zabawę, naukę oraz odpoczynek według ich indywidualnych potrzeb. A wszystko w miłej, ciepłej i domowej atmosferze.

www.kumkum.com.pl
      www.facebook.com/pages/Kum-Kum-domowy-klub-malu...
      • katarzyna.malecka123 Re: klub malucha 31.01.13, 15:33
        Nie polecam kolorowego psiaka na al. ken. Beznadziejne Panie prowadzace ktore moze i maja doswiadczenie z dziecmi ale nie z takimi maluszkami. Panie nie potrafily zorganizowac zajec. Moj synek nudzil sie na tych zajeciach a czystosc sali pozostawia wiele do zyczenia
    • froobek Re: klub malucha 05.02.13, 22:12
      Może pod innym nickiem się uda, co? wink
      Widzę, że teraz masz córkę big_grin
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka