amelia83 13.05.06, 18:27 jakub 9 michał 9 jan 6 antoni 5 franciszek 5 kacper 5 bartek 3 bartosz 3 krzysztof 3 mateusz 3 mikołaj 3 patryk 3 paweł 3 piotr 3 szymon 3 tomasz 3 adrian 2 alan 2 aleksander 2 daniel 2 dawid 2 ignacy 2 jerzy 2 konrad 2 leon 2 łukasz 2 maciej 2 marcin 2 stanisław 2 adam arkadiusz borys bruno damian dariusz ernest igor iwo jacek karol krystian maks maksymilian marceli marek norbert olaf oliwier oskar przemysław radosław rafał wiktor witold wojciech julia 13 maja 10 zuzanna 5 natalia 4 anna 3 oliwia 3 wiktoria 3 weronika 3 emilia 2 helena 2 karolina 2 kinga 2 lena 2 matylda 2 pola 2 zofia 2 adina agata aneta aniela alicja barbara daria florentyna gabriela hanna iga joanna justyna kailna kamila katarzyna klaudia łucja magdalena marlena marta martyna michalina nicola nina olga paulina urszula Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trrruskawa Re: WnŚ Warszawa 13.05 13.05.06, 18:31 Trzech Bartków? To Bartek to nie jest zdrobnieniem (tak jak np Tomek)? Prawdziwy wysp Julek-ale to nic dziwnego. Jedna Adina-aryginalne. Odpowiedz Link Zgłoś
amelia83 Re: WnŚ Warszawa 13.05 13.05.06, 19:15 Zarówno bartek jak i maks są zdrobnieniami jednak trudno określilć od jakiego imienia. Bartek może być bartoszem lub bartłomiejem, a maks maksymilianem badź maksymem. Dlatego też w zestawieniu wpisałam tak jak reporterce podali imiona rodzice. Odpowiedz Link Zgłoś
imbirka Re: WnŚ Warszawa 13.05 13.05.06, 19:24 Jak myślicie, czy chłopcy Kuba Paweł O . i Paweł Kuba O. - to bliźniaki ? Mam nadzieję, że to pomyłka, i jeden chłopiec, dwa zdjęcia, inne podpisy Różnią się wagą, dzień urodzin i długość ta sama. A co do zestawiania - Jakub i Julia znowu w czołówce. Cieszy Wiktor i Ernest, 2 Jerzych , Iwo i Bruno. Z dziewczynek - Barbara, Florentyna, Urszula - super! Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: WnŚ Warszawa 13.05 13.05.06, 23:14 imbirka napisała: > Jak myślicie, czy chłopcy Kuba Paweł O . i Paweł Kuba O. - to bliźniaki ? Mam > nadzieję, że to pomyłka, i jeden chłopiec, dwa zdjęcia, inne podpisy Różnią > się wagą, dzień urodzin i długość ta sama. Jestem prawie pewna, ze to bliźniaki. Byłam przerażona. Pojawiły się też dwa inne zestawy, o których chciałabym wspomnieć, mianowicie Borys Głos - przykład, który się kwalifikuje do "najdziwniejszych zestawów" i Alan Heland - pierwszy raz widzę Alana tak znakomicie dobranego do nazwiska, że przestaje razić. Poza tym szalenie się ucieszyłam z Florentynki, a także dwóch Ignasiów, Brunona, Marcelego, Ernesta, Witusia, Kaliny, Jacka, 2 Helenek, Łucji i Anieli. Aneta i Marlena - tego typu imiona dziwią mnie u dzisiejszych niemowlaków. Odpowiedz Link Zgłoś
imbirka Re: WnŚ Warszawa 13.05 14.05.06, 11:56 >Jestem prawie pewna, ze to bliźniaki. Byłam przerażona. W takim razie ja też jestem przerażona. Tyle pięknych imion na swiecie, trzeba by mieć w domu przedszkole, zeby całe to bogactwo wyczerpać, a tutaj coś takiego...ratunku. Odpowiedz Link Zgłoś