gaudencja 13.06.06, 23:32 dziewczynki: Maja 11 Zuzanna 11 Aleksandra 5 Gabriela 5 Oliwia 5 Wiktoria 5 Alicja 4 Julia 4 Kinga 3 Maria 3 Marta 3 Nina 3 Weronika 3 Amelia 2 Karolina 2 Milena 2 Pola 2 (obie są Polami Mariami, obie urodziły się w tym samym szpitalu w odstępie 2 dni) Zofia 2 Adrianna Agnieszka Alina, siostra Olgierda (zupełnie jak moja prababcia) Andżelika Anna Antonina Blanka Dominika Dorota Emilia Jagoda Joanna Laura Lena Łucja Magdalena Małgorzata Monika Natalia Nela Oksana Olga Paulina Patrycja Rozalia Sonia chlopcy: Jakub 8 Mateusz 7 Kacper 5 Michał 5 Aleksander 4 Bartosz 4 Karol 4 Filip 3 Jerzy 3 Miłosz 3 Szymon 3 Adam 2 Daniel 2 Dawid 2 Dominik 2 Franciszek 2 Grzegorz 2 Igor 2 Jacek 2 Jan 2 Kajetan 2 Maciej 2 Maksymilian 2 Oskar 2 Patryk 2 Piotr 2 Adrian Alan Andrzej Bartłomiej Cezary Feliks Hubert Ivo Józef Juliusz Fortunat (nie mogłam się oprzeć podaniu drugiego imienia) Kamil Konrad Krystian Marek Mikołaj Miron Oliwier Przemysław Sebastian Tomasz Wiktor Wojciech Jest jeszcze dwoje dzieci o cudzoziemskich nazwiskach, których płci nie jestem w stanie zidentyfikować. Natomiast jedna z Nin jest, jak podano, siostrą Karoliny. MSZ te imiona sa nieco zbyt podobne w części, jak dla sióstr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abiela Re: WnŚ warszawa 10.06 13.06.06, 23:34 3 Jurkow! Fortunat rzeczywiscie niesamowity! Odpowiedz Link Zgłoś