mankencja 19.06.06, 13:40 byłam wczoraj u kuzynki, której ok. miesiąc temu urodził sie syn - Bartosz Zenon wlaśnie(drugie imię po dziadku). Co sądzicie o takim zestawieniu? Osobiscie nie bralabym go pod uwagę dla wlasnego dziecka, ale uważam, że jest całkiem w porządku. I jeszcze jedno - jest teraz popularne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: Bartosz Zenon 19.06.06, 16:59 Bartosz jest teraz zabójczo popularny, a jak bardzo - trudno do końca powiedzieć, ponieważ rodzice podają Bartek i w przypadku Bartoszów, i Bartłomiejów. Na oko Bartłomiejów jest jednak nieco mniej, niż Bartków. Zerknij sobie (to są imiona w 2006 roku): www.gorny.najlepsze.pl/imiona/index.php?rok=2006 Sam zestaw w miarę, ale Bartosz przejadł mi się już w dzieciństwie, więc piać z zachwytu nie będę Odpowiedz Link Zgłoś
mankencja Re: Bartosz Zenon 19.06.06, 18:26 > Na oko Bartłomiejów jest jednak nieco mniej, niż Bartków. jesli chodzilo ci o 'nieco mniej niz Bartoszów', to mnie sie zawsze wydawało, że jest odwrotnie, tez 'na oko' dzieki za info Odpowiedz Link Zgłoś