Dodaj do ulubionych

W Trójce o imionach:)

IP: *.zax.pl 21.09.06, 17:00
Włąsnie słucham Trójki i tematem są. imiona. Wypowiadała się Teodozjasmile Było o Nadzieji Pociupanej. Równiez wspomniano o modzie z zachodu i przeszczepach typu Dżenifer i Dżesika.
Obserwuj wątek
    • erba Re: W Trójce o imionach:) 21.09.06, 19:19
      i było o Bon Jovi Nowak big_grinbig_grinbig_grin
      • olianka Re: W Trójce o imionach:) 21.09.06, 19:28
        erba napisała:

> i było o Bon Jovi Nowak big_grinbig_grinbig_grin

Co?????????
        • Gość: barcellona Re: W Trójce o imionach:) IP: *.zax.pl 21.09.06, 19:51
          Kurcze poszłam na plac zabaw z młodym i mnie reszta ominęła, ale rozmowa ciągnęła się do 19!
          No i nie zabrakło Dolores Miednicysmile
          Ale Bon mnie powalił!
          • ibby2 Re: W Trójce o imionach:) 21.09.06, 20:50
            Nie wiem czy zostało zauważone, ale ten wątek został poruszony jeszcze przed
            rozpoczęciem owej audycji.
            • Gość: barcellona Re: W Trójce o imionach:) IP: *.zax.pl 22.09.06, 10:04
              Niestety myslisz się moja drogasmile Napierw przed 17 był reportaż z Krakowa, właśnie o imionach, a później (jak zwykle zresztą w tej audycji) rozwinęła się dyskusja ze słuchaczami i trwała do 19, czyli do kolejnej audycji. Pozdrawiam.
              • Gość: barcellona Re: W Trójce o imionach:) IP: *.zax.pl 22.09.06, 10:11
                Przepraszam nie załapałam o co chodzi, rzeczywiście znalazłam wątek informujący o audycji.
                Pozdrawiam.
        • erba Re: W Trójce o imionach:) 21.09.06, 20:40
          hehe to był niezły przypadek, uśmiałam się... facet opowiadał jak jego żona
          była położną (chyba? albo pracowała w USC, zresztą nieważne) i pamięta
          przypadek jednej kobiety, która jechała z Olsztyna do NIemiec tuż przed
          porodem, żeby tam urodzić dziecko i móc zarejestrować imię jakie chciała, ale
          jej się nie udało (nie zdążyła wink) ) i wylądowała w Toruniu. I "niestety" pani
          w USC w POlsce nie chciała się zgodzić na Bon Jovi Nowak big_grinbig_grin
          • agi40 Re: W Trójce o imionach:) 21.09.06, 23:26
            Nie wiem, czy by sie w Niemczech zgodzili, bo znajomy meza, wielbiciel Beatlesow
            chcial miec malego Lennona i zgody nie uzyskal. W zwiazku z tym ma chociaz
            malego Johnasmile)
    • gaudencja Re: W Trójce o imionach:) 22.09.06, 23:07
      Gość portalu: barcellona napisał(a):

> Włąsnie słucham Trójki i tematem są. imiona. Wypowiadała się Teodozjasmile

A co mówiła Teodozja? smile
      • Gość: Teodozja Re: W Trójce o imionach:) IP: *.mt.pl 23.09.06, 10:31
        Teodozja była młoda kobietką i obecnie bardzo lubi swoje imię, jest wszędzie zapamiętywana, ale w dzieciństwie swoje wycierpiaławink \ja ją doskonale rozumiem, bo sama miałam podobnie i nie znosiłam swojego imienia, potem je bardzo polubiłam, a teraz wkurza mnie jego megapopularność!
        \maja
        • Gość: barcellona Teodozja IP: *.mt.pl 23.09.06, 10:32
          Tak miało byc w poprzednim poście, ach te nowe zasady forumowesmile
          Pozdrawiam
          • gaudencja Re: Teodozja 23.09.06, 11:37
            Zawsze można się logować wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wybierz imię dla dziecka

Sprawdź co znaczą nasze imiona, skąd pochodzą, kto sławny je nosił lub nosi.