Gość: barcellona IP: *.zax.pl 21.09.06, 17:00 Włąsnie słucham Trójki i tematem są. imiona. Wypowiadała się Teodozja Było o Nadzieji Pociupanej. Równiez wspomniano o modzie z zachodu i przeszczepach typu Dżenifer i Dżesika. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olianka Re: W Trójce o imionach:) 21.09.06, 19:28 erba napisała: > i było o Bon Jovi Nowak Co????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barcellona Re: W Trójce o imionach:) IP: *.zax.pl 21.09.06, 19:51 Kurcze poszłam na plac zabaw z młodym i mnie reszta ominęła, ale rozmowa ciągnęła się do 19! No i nie zabrakło Dolores Miednicy Ale Bon mnie powalił! Odpowiedz Link Zgłoś
ibby2 Re: W Trójce o imionach:) 21.09.06, 20:50 Nie wiem czy zostało zauważone, ale ten wątek został poruszony jeszcze przed rozpoczęciem owej audycji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barcellona Re: W Trójce o imionach:) IP: *.zax.pl 22.09.06, 10:04 Niestety myslisz się moja droga Napierw przed 17 był reportaż z Krakowa, właśnie o imionach, a później (jak zwykle zresztą w tej audycji) rozwinęła się dyskusja ze słuchaczami i trwała do 19, czyli do kolejnej audycji. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barcellona Re: W Trójce o imionach:) IP: *.zax.pl 22.09.06, 10:11 Przepraszam nie załapałam o co chodzi, rzeczywiście znalazłam wątek informujący o audycji. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
erba Re: W Trójce o imionach:) 21.09.06, 20:40 hehe to był niezły przypadek, uśmiałam się... facet opowiadał jak jego żona była położną (chyba? albo pracowała w USC, zresztą nieważne) i pamięta przypadek jednej kobiety, która jechała z Olsztyna do NIemiec tuż przed porodem, żeby tam urodzić dziecko i móc zarejestrować imię jakie chciała, ale jej się nie udało (nie zdążyła ) ) i wylądowała w Toruniu. I "niestety" pani w USC w POlsce nie chciała się zgodzić na Bon Jovi Nowak Odpowiedz Link Zgłoś
agi40 Re: W Trójce o imionach:) 21.09.06, 23:26 Nie wiem, czy by sie w Niemczech zgodzili, bo znajomy meza, wielbiciel Beatlesow chcial miec malego Lennona i zgody nie uzyskal. W zwiazku z tym ma chociaz malego Johna) Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: W Trójce o imionach:) 22.09.06, 23:07 Gość portalu: barcellona napisał(a): > Włąsnie słucham Trójki i tematem są. imiona. Wypowiadała się Teodozja A co mówiła Teodozja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teodozja Re: W Trójce o imionach:) IP: *.mt.pl 23.09.06, 10:31 Teodozja była młoda kobietką i obecnie bardzo lubi swoje imię, jest wszędzie zapamiętywana, ale w dzieciństwie swoje wycierpiała \ja ją doskonale rozumiem, bo sama miałam podobnie i nie znosiłam swojego imienia, potem je bardzo polubiłam, a teraz wkurza mnie jego megapopularność! \maja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barcellona Teodozja IP: *.mt.pl 23.09.06, 10:32 Tak miało byc w poprzednim poście, ach te nowe zasady forumowe Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś