mo1717 Re: szukam imion - doradźcie coś jak możecie.... 22.02.07, 12:22 termin juz minął, maleństwo w brzuszku siedzi a co do imion to jeszcze do końca nie wiadomo ale..... chłopak - Cyprian tylko nie mam pojęcia jak dać na drugie.... dziewczynka - Milena Olga, albo Olga Małgorzata - pewnie decyzja padnie jak zobaczymy maleństwo, ale ja jestem za Milenką a małz za Olgą a co do 2 imienia dla chłopca to - PORADŻCIE COŚ PLIZZZZZZ Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: szukam imion - doradźcie coś jak możecie.... 22.02.07, 12:50 Ja jestem za Olgą Małgorzatą A do Cypriana proponuję: Cyprian Konstanty Cyprian Mikołaj Cyprian Maksymilian Cyprian Stanisław Odpowiedz Link Zgłoś
mo1717 no cóż.... 22.02.07, 15:13 abiela napisała: > Ja jestem za Olgą Małgorzatą A do Cypriana proponuję: > Cyprian Konstanty - nie podoba mi się > Cyprian Mikołaj - odpada bo kuzynka ma Mikołaja a ja nie lubię sie powtarzac > Cyprian Maksymilian - nie, bo brat tak da na drugie swojemu synkowi > Cyprian Stanisław - nie podobają mi sie imiona w stylu Kaziu Stasiu Broniu itp wiem ze jestem wybredna ale dlatego sie was radzę pomóżcie plizzzzz Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: no cóż.... 22.02.07, 18:14 Hej W takim razie może: Cyprian Bartłomiej Cyprian Konrad Cyprian Marek Cyprian Marceli Cyprian Gabriel Cyprian Nikodem? Pozdrawiam g. Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: no cóż.... 22.02.07, 18:20 Cyprian Konrad!!! Milena Olga dla dziewczynki - ładnie. Jak bedzie delikatniusia - to Milenka, jak raczej pewna siebie - to Olga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makowa_panienka Re: no cóż.... IP: *.nat.tvk.wroc.pl 22.02.07, 18:34 Bardzo podoba mi się imię Cyprian, a na drugie proponuję Cyprian Iwo Cyprian Kamil Cyprian Nikodem Cyprian Dionizy Odpowiedz Link Zgłoś
mo1717 Re: no cóż.... 23.02.07, 14:02 mi najbardziej sie podoba Cyprian Marceli i Cyprian Kamil /ale myslę ze to przesada bo za bardzo Norwidem zajeżdza /, a mojemu małżowi bardzo się podoba imię Konrad więc jest za tą opcją jeszcze myśle że mogłoby być Cyprian Łukasz Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynka_bez_zapalek jest Cyprian!!! 05.03.07, 21:13 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=39984&w=58501573 gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: jest Cyprian!!! 05.03.07, 21:24 A jak na drugie? Gratuluję z całego serca! Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: !!!narodził się synek!!!! 06.03.07, 22:14 )) Gratulacje, jak miło, że się pochwaliłaś!! Czy bedziecie go zdrabniać tradycyjnie - "Cypisek"? Odpowiedz Link Zgłoś
mo1717 Re: !!!narodził się synek!!!! 07.03.07, 14:41 gaudencja napisała: > )) Gratulacje, jak miło, że się pochwaliłaś!! > Czy bedziecie go zdrabniać tradycyjnie - "Cypisek"? okarze się "w praniu" ale mi się bardziej podoba Cyprian Cyprianek niż Cypisek ale zobaczymy, czas pokarze , na razie mówimy "normalnie" PS. a imie to wszystkim wokół bardzo sie podoba Odpowiedz Link Zgłoś