karo206 22.10.06, 14:40 Heh, widzialam gdzieś wypowiedzi różnych osób na temat tych imion, raczej wiekszość była na "NIE", a ja mam własnie na imie Karolina i baaardzo je lubie, dwa pozostałe to imiona moich sióstr, bardzo do nich pasujące i naprawde bardzo mi sie podobają nie tylko ze względy, że to moje kochana siostry pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monia145 Re: Karolina, Aleksandra, Dominika.... 22.10.06, 17:13 Cuuuuudownie, łączymy się z Tobą w oparach euforii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tawananna* Re: Karolina, Aleksandra, Dominika.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 18:35 Zauważ jednak, że większość wypowiedzi była na "NIE" nie ze względu na to, że imiona im się zdecydowanie nie podobają, tylko z uwagi na ich dużą popularność (zwłaszcza Aleksandry!). Nie wiem, ile masz lat Ty i Twoje siostry, ale na pewno więcej niż 10 , a to w przedziale wiekowym od nowonarodzonych maluchów po dziewczynki zaczynające teraz podstawówkę zwłaszcza Ola święci teraz triumfy. To, co w Twoim pokoleniu było oryginalne albo choćby - poza pierwszą piątką czy dziesiątką wg nadań - teraz po prostu jest zwykłe i oklepane. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Karolina, Aleksandra, Dominika.... 22.10.06, 18:48 Dokladnie. Wszystkie trzy imiona sa klasyczne, eleganckie etc. Tylko ta aktualna popularnisc:///. Odpowiedz Link Zgłoś
corleinne Re: Karolina, Aleksandra, Dominika.... 22.10.06, 21:26 Karolino - wszystkie trzy imiona są jak najbardziej w porządku, a odradzane bywają tylko ze względu na popularność, zwłaszcza Aleksandra. A mnie zaciekawiła inna rzecz - wszystkie trzy imiona są formami żeńskimi popularnych imion męskich. To przypadek, czy rodzice chcieli mieć syna? (zresztą, to nie musi być alternatywa... moi chcieli syna, a obie z siostrą mamy imiona nie mające form męskich Odpowiedz Link Zgłoś
karo206 Re: Karolina, Aleksandra, Dominika.... 23.10.06, 14:37 Hm, pewnie chcieli choc jednego a tu same dziewczyny ale potencjalnie ialam byc Kamilem.. P.S. Tak mam wiecej niz 10 lat Odpowiedz Link Zgłoś