mawo84 02.11.06, 09:09 Wszystkim, którzy mają problem z wyborem imienia dla pociechy polecam książkę "IMIĘ DLA TWOJEGO DZIECKA- rady astrologa" autorstwa Wojciecha Józwiaka.Warto przy wyborze imienia poznać jego związek ze znakiem zodiaku. Ja kupiłam tą książkę taniej na allegro i bardzo mi pomogła, także w przekonaniu partnera, że imię na które się uparł całkiem nie pasuje do naszego małego lwiątka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gupi_kaowiec Re: polecam 02.11.06, 10:43 A ja polecam zdrowy rozsądek. Astrologia działa dobrze, ale na kieszeń astrologów. pzdr. Michał PS. Krasnoludki też nie istnieją. Odpowiedz Link Zgłoś
mawo84 Re: polecam 02.11.06, 11:26 Ta książka zawiera charakterystykę 250 imion polskich, jest pomocą tak jak i to forum. Chyba nikt nie traktuje poradników ani forum jako wytycznej przy dokonywaniu wyborów. Odrobina dystansu jeszcze nikogo nie zabiła.. Ps. Dzięki, że rozwiałeś moje wątpliwości dotyczące krasnoludków, bo już się bałam zaglądać pod łóżko. Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: polecam 02.11.06, 15:44 A co znalazłaś na temat imienia Klara? Dodam, że moja Klara jest zodiakalnym wodnikiem . Odpowiedz Link Zgłoś
mawo84 Re: polecam 02.11.06, 17:53 W skrócie: ""Imię łacińskie, znaczenie "jasna,czysta,sławna.Planeta Uran, imieniny 12.08. jej liczbą jest 9,której sensem jestosiągnięcie mistrzostwa i wyjście poza przyziemne ograniczenia. Kobiety o tym imieniu są mało zrozumiałe dla przeciętnego człowieka. Urodzone arystokratki, zazwyczaj są jak to się mówi"kimś innym niż wszyscy" . Doskonałe imię dla panny, wodnika i koziorożca""" Ze znakiem trafiłaś, wg. autora Twoja córka będzie z tym imieniem szczęśliwa, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: polecam 02.11.06, 18:05 W tej ksiazce nazwy znakow zodiaku pisane sa mala litera??? O tempora, o mores... Odpowiedz Link Zgłoś