Gość: sylwia IP: 195.217.48.* 13.12.06, 15:11 no wlasnie, ktore wedlug was jest ladne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blaszany_dzwoneczek Re: Adrian czy Damian? 13.12.06, 15:47 Według mnie ani jedno ani drugie - oba mi się w jednakowym stopniu nie podobają, i to bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Adrian czy Damian? 13.12.06, 15:50 Podpisuję się w pełni pod Blaszanym Dzwoneczkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Adrian czy Damian? IP: 195.217.48.* 13.12.06, 16:13 a jakie sie Wam imiona podobaja dziewczyny???? wy to chyba to sie tak razem zgralyscie? gdzie nie spojrze to wasze odpowiedzi sa pelne krytyki. Jednej i drugiej, tak chyba do pary lecicie zeby krytykowac prawie kazde imie co ktos rzuci na tym forum. musicie byc okropnymi osobami, wspolczuje. Na szczescie to tylko zabawa i nie biore sobie tego do serca Waszych "opinii" Odpowiedz Link Zgłoś
blaszany_dzwoneczek Re: Adrian czy Damian? 13.12.06, 16:32 ???? Zapytałaś o osobiste zdanie forumowiczek na temat dwóch imion. Jeśli chciałaś usłyszeć tę jedyną właściwą z twojego punktu widzenia opinię, to trzeba może było to zaznaczyć w pierwszym poście: proszę o odpowiedź wyłącznie osoby, którym się te imiona podobają, czy coś w tym slylu. Nie wyraziłabym wtedy swojej opinii. Podoba mi się wiele imion: Jan, Piotr, Wojciech, Szymon, Kajetan, Józef, Krzysztof, Antoni, Jacek, Franciszek, Stanisław, Miłosz, Witold, Łukasz, Jakub, Marcin, Stefan... i wiele wiele innych. Nie podobają mi się szczególnie: Krystian, Damian, Marcel, Adrian, Kamil, Patryk, Oliwier, Arkadiusz... I jeśli ktoś pyta o opinię, to ją wyrażam jeśli mam akurat ochotę. Ależ jestem okropną osobą, współczuję samej sobie i moim przyszłym dzieciom (ups....przepraszam dziecią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia Re: Adrian czy Damian? IP: *.chello.pl 13.12.06, 17:35 Mi się Adrian podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
tami46 Re: Adrian czy Damian? 14.12.06, 22:22 oba imiona mi się nie podobają,bo z moich obserwacji zwłaszcza Damian nie bywa szczęśliwy,ale decyzja należy do Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Adrian czy Damian? 13.12.06, 18:11 Adrian nie podoba mi się zupełnie, Damiana byłabym skłonna strawić, jednak kojarzy mi się koszmarnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Adrian czy Damian? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 18:25 Damian odpada- znany mi Damian jest okropnym chłopczykiem. Adrian tez mi się nie podoba. Zdecydowanie wolę żeńską formę: Adriana Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Adrian czy Damian? 13.12.06, 20:31 Dla mnie te imiona są takie same, w tym sensie, że identycznie je odbieram. Chyba jednak wybrałabym Adriana, bo znam dwóch homoseksualistów Damianów. Odpowiedz Link Zgłoś
troubleska Re: Adrian czy Damian? 13.12.06, 23:15 koza_w_rajtuzach napisała: > Chyba jednak wybrałabym Adriana, bo znam dwóch homoseksualistów Damianów. A ja znam dwóch heteroseksualistów Damianów. Nie wybrałabym jednak tego imienia jak również nie wybrałabym imienia Adrian, gdyż uważam, że są one po prostu brzydkie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tawananna* Re: Adrian czy Damian? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 23:26 Oba wyjątkowo mi się nie podobają. Mam nadzieję, że nie zostanę przez to uznana za okropną osobę A podoba mi się np. Julian, Kajetan, Kordian. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łucja Re: Adrian czy Damian? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.06, 14:16 Sylwia nie przejmuj sie wypowiedziami dziewczyn fakt,mają prawo wyrazić swoje zdanie,a każde z imion ma swoich zwolenników i przeciwników. Mnie sie imię Adrian podoba bardzo ,Damnian jest mi obojętne. Odpowiedz Link Zgłoś
kahna7 Re: Adrian czy Damian? 14.12.06, 23:14 Mnie osobiscie podoba sie imie Damian , i nawet sama sie kiedys zastanawialam nad tym imieniem ale Damianki to chlopaki strasznie skryte, smutne takie jakies... i jeszcze jak przeczytalam opis imienia to juz wogole zrezygnowalam Dlatego z tych dwoch popieram Adriana Wesole rozrabiaki hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makufka Re: Adrian czy Damian? IP: *.iim.pl 15.12.06, 19:41 Mnie też się oba nie podobają ((( Przepraszam, ale takie jest moje zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I love damian Re: Adrian czy Damian? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 22:03 Damian to sliczniutkie imie a jesli wy znacie jakis gejow o tym imieniu to jeszcze nie znaczy ze wszyscy o tym piekniutkim imieniu sa gejami!!mi np nie podobaja sie imienia typu kajetan czy julian!!jakby u mnie w szkole wyjechal z takim imieniem to by miał przerypane!!!pozdro;-D Odpowiedz Link Zgłoś
herbarium Re: Adrian czy Damian? 15.12.06, 22:13 Obu imion nie lubię, ale jeśli już, to Damian. Odpowiedz Link Zgłoś
ariana1 Re: Adrian czy Damian? 15.12.06, 23:06 Będę okropną osobą, bo mnie też się nie podoba żadne z tych imion. Dla mnie są z jednej półki. Odpowiedz Link Zgłoś
adziunia Re: Adrian czy Damian? 17.12.06, 12:50 Uwazam tak samo jak poprzedniczka, oba imiona sa dla mnie nieladne ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tatiana Re: Adrian czy Damian? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 18:42 Adrian i Damian oba sa przesliczne ale ładniejsz jest Adrian Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egost Re: Adrian czy Damian? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.06, 10:27 Oba imiona jak dla mnie są ohydne, tak jak Patrycja czy Nikola.Tragedia... Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.zaspiewa Re: Adrian czy Damian? 20.12.06, 20:30 a może Hadrian? ta wersja mi się podoba, w przeciwieństwie do dwóch podanych. Obawiam się, że skojarzenia z tymi imionami mam jednoznaczne: najpierw rozwrzeszczane bachorki, później zaś młodzieńcy chodzący regularnie na solarium i dyskoteki. Odpowiedz Link Zgłoś
mamamichalka1 Re: Adrian czy Damian? 20.12.06, 23:35 Mi też się niestety obydwa te imiona nie podobają. Odpowiedz Link Zgłoś