Gość: Megi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.06, 15:53 Nam się bardzo podoba,czy wam również?Napiszcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: Dylan 26.12.06, 15:57 Jak na warunki anglosaskie - tak. Jak na polskie - Boze uchowaj Chyba, że jesteście parą mieszaną Jeśli miałabym wybierać imię, które jest odbierane jako zagraniczne, ale nie ma problemów w Polsce z pisownią czy wymową, to zdecydowałabym się np. na Kiliana, Jordana, Eliana... Pozdrawiam i dajcie znać, jak się będzie nazywał Wasz syn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia Re: Dylan IP: *.chello.pl 26.12.06, 18:10 W Polsce zdecydowanie nie, poza nią też mi się nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Dylan 26.12.06, 18:12 Gość portalu: natalia napisał(a): > W Polsce zdecydowanie nie, poza nią też mi się nie podoba. Zgadzam się z Natalią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tawananna* Re: Dylan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.06, 19:52 Kojarzy mi się z "dylu dylu na badylu" i z kiepskimi serialami amerykańskimi epoki "Beverly Hills" (nie było tam jakiegoś Dylana?). W Polsce moim zdaniem odpada. Za granicą - bez zachwytó. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia Re: Dylan IP: *.chello.pl 26.12.06, 22:41 No właśnie chyba w "Beverly Hills" był jakiś Dylan bo też mi się tak skojarzyło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: Dylan IP: *.chello.pl 27.12.06, 16:05 Mi też skojarzyło się z "Beverly Hills",ale to nic.Do imienia nic nie mam,całkiem mi się podoba.Są o wiele gorsze jak np. Myszon,Masłow...,ludzie to są dopiero obrzydliwe imiona(przynajmniej dla mnie,bo oczywiście każdy ma swój gust:p). Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Dylan 27.12.06, 16:43 Gość portalu: Kaja napisał(a): > Mi też skojarzyło się z "Beverly Hills",ale to nic.Do imienia nic nie > mam,całkiem mi się podoba.Są o wiele gorsze jak np. Myszon,Masłow..., O ile mi wiadomo, nie ma takich imion Odpowiedz Link Zgłoś
winiaa24 Re: Dylan 27.12.06, 14:32 takie se.zelezy od gustu,ale raczej zdecydowanie nie w moim stylu!! Odpowiedz Link Zgłoś
andersa2 Re: Dylan 28.12.06, 23:00 Mi sie podoba, jezeli tobie tez sie bardzo podoba to nie przejmuj sie negatywnymi opiniami bo zazwyczaj na tym forum imiona tego typu nie maja akceptacji. Odpowiedz Link Zgłoś