abiela 21.03.18, 00:15 Adam Adam Grzegorz Agnieszka Alan x2 Aleksander Alicja x2 Alina Amelia Anastazja x2 Antoni x3 Antonina Artur Barbara Bartosz Bartosz Maksymilian Błażej Borys Daniel Dariusz Dominik x3 Dylan Emilia x5 Fabian x4 Filip x2 Franciszek Franek Gabriel x3 Grzegorz Hanna x3 Helena x2 Iga x2 Igor x2 Jakub x6 Jan x4 Janusz Judyta Julia x7 Kaja x2 Kajetan Kamil Karol x2 Karolina Kinga Kornelia x2 Krzysztof x4 Laura Lena x4 Leon Liliana Lilianna Łukasz Maciej x4 Magdalena Maja x5 Maksymilian Malwina Małgorzata x2 Marcel Marcelina Maria x2 Martyna x2 Mateusz Michalina Michał x2 Mikołaj x4 Milena Miłosz Nadia x2 Natalia x2 Natan Nataniel x2 Nela Oliver Oliwia Oliwier Patryk Paulina Paweł x2 Piotr x6 Przemysław Remigiusz Roman Rozalia Róża Ryszard Sandra Sara Szymon x6 Tomasz x2 Tymon x2 Tymoteusz x3 Urszula Wiktoria x4 Wojciech Zofia x4 Zuzanna x6 Bliźnięta Przemuś i Piotruś Tymon i Szymon Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stokrotka_96 Re: WnŚ Piekary Śl. 2018 21.03.18, 23:33 Z rzadszych wśród dzieci lub ogólnie doceniam: Anastazję, Rozalię, Różę i Urszulę. Sara też fajna Z rzadszych męskich podobają mi się Remigiusz i Artur, choć Romana, Ryszarda i Przemysława doceniam. Przemysław i Piotr - ładny zestaw, ale Tymon i Szymon są IMO zbyt podobne. Nie chodzi nawet o rym, bo rymy ogólnie są według mnie do przełknięcia, ale tutaj jakoś aż do przesady . Odpowiedz Link Zgłoś
miraflores5 Re: WnŚ Piekary Śl. 2018 22.03.18, 01:09 Roman, Róża,Rozalia-też mi się podobają-Rozalek coraz więcej, podobnie jak np. Aurelek, które uwielbiam i nie powiem że nie boleję, poza tym coraz więcej Kaj i niestety Nel(zarówno w formie Nela i Nel)-dla mnie to zdrobnienia, Nel w dodatku obcojęzyczne, jeśli Nela to dla mnie Kornelia ewentualnie Aniela, raczej Kornelia, mimo popularności Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: WnŚ Piekary Śl. 2018 25.03.18, 13:59 Największym zaskoczeniem jest Janusz. Zawiesiłam wzrok na 2 Helenach, Róży, Błażeju, Kajetanie i Judycie. Odpowiedz Link Zgłoś