Gość: ola IP: *.chello.pl 28.03.07, 20:22 Olaf ładne czy nie a moze lepiej Dominik? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dlania Re: Olaf czy Dominik 28.03.07, 20:26 Absolutnie wyłącznie bezdyskusyjnie piękny i dzielny Olaf! Dominik to słoń. Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Olaf czy Dominik 28.03.07, 20:47 Zdecydowanie Olaf. Bardzo lubię to imię! Dominik podoba mi się o wiele mniej. A właściwie to prawie wcale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: essi Re: Olaf czy Dominik IP: *.devs.futuro.pl 28.03.07, 20:50 głos na Dominika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makowa_panienka Re: Olaf czy Dominik IP: *.nat.tvk.wroc.pl 28.03.07, 23:28 Olaf Dominik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Olaf czy Dominik IP: *.chello.pl 29.03.07, 00:25 zawsze dziko podobał mi sie Dominik, ale mam synka Olafa OLAF DOMINIK Odpowiedz Link Zgłoś
anita.anita80 Re: Olaf 29.03.07, 09:30 oba imiona są ładne jak byłam w pierszej ciąży miał być Dominik , ale urodziła sie córcia , drugie dziecko miało być Olafkiem ( pomysł męża mi na początku nie podobało się ale się oswoiłam i jest całkiem ok)ale mamy drugą córcie jak bym miała urodzic synka napewno był by to OLAF pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasia2705 Olaf :)) 29.03.07, 19:23 Ja mam 10miesiecznego Olafa i z kazdym dniem jestem bardziej zakochana w nim i w jego imieniu )) Odpowiedz Link Zgłoś
olima17 Re: Olaf :)) 07.04.07, 22:46 ja mam 3,5 letniego Olafka i jest to najpiękniejsze imię dla chłopca-jest odważny,stanowczy,zdecydowany i jest moja miłością- mówimylcio,Olafoski,Olecki,Olinek,Olo,Olafeczek jak był mniejszy o sobie mówił-LoloPozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AtaLata765 Re: Dominik IP: *.washdc.east.verizon.net 07.04.07, 23:50 Zdecydowanie Dominik!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nati_28 Re: Olaf czy Dominik 08.04.07, 17:22 Zdecydowanie Olaf. Dominik brzmi tak zniewieściale. Odpowiedz Link Zgłoś
mam6lat Re: Olaf!!!!!!!!!!! 08.04.07, 20:48 OLAF moj synek jest wszedzie szybko rozpoznawany i zapamiętywany, jak napisała któras forumka z imieniem kojarzy się DZIELNY...mój Olaf nazywa siebie "Olaf - dzielny rycerz" )) jest mu tylko przykto bo choc wyglada jak facet starsi ludzie nie znający tego imienia mówią "OLA" Olo jest bardzo zadowolony ze swojego imienia - krótkie, łatwe do wymówienia i napisania, zapamiętamia lubi je tak bardzo, ze jak mu niedawno powiedziałm ze ma dwa imiona Olaf Kacper to za tego brzydkiego Kacpra się obraził i poprosił, zeby do niego mówić ładnie: Olaf a nie brzydko Kacper; synek nie znosi też zdrabniania Olafek, Olcio - za Olcia "nie lubi babci Jadzi" Odpowiedz Link Zgłoś
magdulichaa Re: Olaf czy Dominik 08.04.07, 23:41 miałam podobny dylemat i dałam na imię Szymon Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Olaf czy Dominik 03.09.07, 21:42 Z tych dwóch wolę Olafa. Ciekawe kto się urodził? Odpowiedz Link Zgłoś
kasik2222 Re: Olaf czy Dominik 06.09.07, 11:33 Dominik. U mnie miał być Dominik - bez dyskusji, ale urodziła się śliczna dziewuszka, - miała być Nikola - jest Dominika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee Re: Olaf czy Dominik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.07, 11:49 Obydwa ładnie. Wybralabym Dominika Odpowiedz Link Zgłoś