Gość: megi79 IP: 212.180.145.* 23.04.07, 21:05 Mam nadzieję,że jeszcze o Pandorze nie było.Moja siostra zna 15-letnią na którą mówią Panda(!).Podobno jest zadowolona z imienia,ale wg mnie jest takie sobie... Znajoma męża ma dorosłą córkę Atenę,która ma bliźniaki Adama i Ewę.Ze słyszenia znam też Ariadnę(najlepsze wg mnie z tych trzech). Ostatnio z ciekawszych-spotkalam ok.8-letnią Honię(Honoratka),10-letnia Irenkę(z małym bratem Jasiem)i 2 razy Kosmę(ok.8 i 4 lata). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: Pandora i inni 24.04.07, 10:19 To niesłychane, ze rodzice zdecydowali się na imię tak naznaczone konotacjami! I nieszczęśliwe dla ludzkości. Pozostałe imiona ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sic Re: Pandora i inni IP: *.171.60.146.crowley.pl 24.04.07, 12:03 Kosma jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
manarai Re: Pandora i inni 24.04.07, 15:08 Z Pandorą to mi się kojarzy scena z "Notting Hill"... cytat z pamięci: "Znałem kiedyś Pandorę, sympatyczna dziewczyna. Tylko nigdy nie udało mi się zobaczyć jej puszki." To chyba imię z tych "nie do zapomnienia". A czy pozytywnie - to już inna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś