alexandria1982 09.05.07, 20:26 Co myslicie o tym imieniu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iskierka40 Re: Rufus 09.05.07, 21:03 mój piesek sie tak nazywa dzieka bym tak nie nazwała Odpowiedz Link Zgłoś
tami46 Re: Rufus 09.05.07, 21:16 Mnie się kojarzy z świetną serią ksiązek o Mikołajku.Jeden z kolegów Mikołajka to Rufus. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Rufus 09.05.07, 21:37 Bodajże zakładałam kiedyś wątek o Rufusie i Rufinie. Oba mi sie podobają. Rufus bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
alexandria1982 Re: Rufus 09.05.07, 22:55 Czy Rufus nie jest pretensjonalny w Polsce? Ile jest osób o tym imieniu? Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Rufus 09.05.07, 22:56 Kojarzylabym rodzica Rufusa z sympatycznym fanem "Mikołajka". Przed "Mikołajkiem" to imię chyba nie było w Polsce zanadto znane, bo Rufus w 1994 roku był jeden. Przypuszczam, że teraz jest ich jednak więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
alexandria1982 Re: Rufus 09.05.07, 22:59 Dzięki, gaudencjo Rufusa wygrzebałam gdzieś na stronach z imionami Spodobał mi się (jako drugie imię), zostanę już jednak przy Józku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grisly Re: Rufus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 23:59 tata Rufusa był chyba policjanem najb. mi się z Mikołajkiem kojarzy jednak Ananiasz - beksa , Mammret 'ale z niego głupek', Alcest, Jadwinia..no i oczywiście Dyrektor aka rosół! a Ty alexandrio zostań przy Józefie, bo Rufus to jakoś faktycznie, msz trochę jak dla wielkiego psa.. Odpowiedz Link Zgłoś
alexandria1982 Re: Rufus 10.05.07, 00:33 Rudolf, Ludolf też mi się szalenie podoba all the time W ogóle w ciąży faktycznie zaczyna się miec wiele ciekawych pomysłów Dobrze, że mąż nie jest w ciązy, to mnie trochę ostudza ;D Odpowiedz Link Zgłoś
ninotshka Re: Rufus 10.05.07, 00:37 w ciazy to fakt - pomyslow jest ogrom ale ja przynajmniej tak mialam jak masz swiadomosc ze to oto przed Toba stoi zadanie nadania imienia konkretnej osobie ktora najprawdopodobniej bedzie je nosic do konca zycia!!!! to ogromna odpowiedzialnosc i jakos wiele imion odpada od razu ja sobie wyobrazalam jak bede mowic przy zmianie pieluszki, czy jak bede wolac na obiad, albo jak w szkole beda wolac ja i jakos jedno imie pozostalo i dla chlopca i dla dziewczynki Odpowiedz Link Zgłoś